Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak? | 2018

Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak? | 2018
Yaklaşık iki yıldır yayınlanması beklenen Kurtlar Vadisi dizisi bilmecesi son bulmak bilmiyor. Dizi hakkında sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğine usta gazeteci Mesut Yar son noktayı koydu. Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak?

Türk televizyon tarihinin en sevilen ve en uzun soluklu dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nin 2018 yılında yeni bölümleriyle ekranlara geleceği iddia edilmiş ancak hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyordu.

Sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğine Posta Gazetesi yazarı usta gazeteci Mesut Yar, 'Görüşmeyen kanallar net' başlıklı köşe yazısıyla noktayı koydu. Dizinin bir bölümünün 1.5 milyon lira maliyeti olduğunu belirten Mesut Yar köşe yazı şu bilgilere yer verdi.

"Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleriyle iki ayn kanalda yayınlanmıştı. Son olarak Kanal D'de sezonu tamamladı ve iki yıldan beri dizinin yeni bölümlerinden ses seda yok. 360 TV'nin tekrarlarını yayınladığı dizinin tekrar hakları şimdi Beyaz TV'nin elinde ve geçen pazartesiden beri yine yayında. Bu arada Pana Film'in 'Kurtlar Vadisi' serisinin yeni bölümleri için birkaç kanalla görüşme halinde olduğu söyleniyor. Son olarak bölüm başına aldığı 1.5 milyon lirayla döneminin rekorunu kıran dizinin görüştüğü kanallar arasında; Show TV, FOX, Star TV, Kanal D ve Atv yok. O parayı (bir parça daha üstünü) verecek bir kanal bilen varsa hemen konum atsın da bu köşeye yazayım"

04-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar