Küçük Anne dizisinin adı değişti

Küçük Anne dizisinin adı değişti
Medyapım tarafından hazırlanan ve yakın bir tarihte sete çıkması planlanan Korkma Ben Yanındayım dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Bu sezon yeni diziler konusunda rakiplerine açık ara fark atan ve pek çok yeni diziyle seyirci karşısına çıkan Fox Tv şimdiden reytinglerde belirgin bir artış yakalamış durumda. Geçtiğimiz sezonlarda reytinglerde ve yayınladığı dizilerde başarıya hasret olan ve pek çok yeni başlayan diziyi erken finalle yakın akışından çıkarak kanal bu sezon bir birinden iddialı hikaye ve güçlü oyunculardan kurulu kadrolarıyla yeni dizileri seyirciyle buluşturdu, buluşturmaya hazırlanıyor ve bazı dizilerin de hazırlıklarını sürdürüyor. Sektörde tam anlamıyla domine eden Fox Tv dram, komedi, aşk ve aile türlerinde yayınlanan yeni dizilerle şimdiden seyircinin en çok izlediği kanallardan biri olmayı balardı. Kanal ayrıca yapım şirketlerine verdiği siparişlerle yeni dizilerin hazırlıklarını da sürdürüyor. Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak eski adıyla Küçük Anne yeni adıyla Korkma Ben Yanındayım dizisi seyircinin yakın takibindeki dizilerden biri olarak öne çıkıyor.

Şevket Çoruh kadroda mı?

Medyapım tarafından hazırlıkları süren ve kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı Küçük Anne dizisinin adı değişti. Küçük Anne kod adıyla sektörde bilinen ve bu adla haberleri ve çalışmaları yapılan dizinin son adı Korkma Ben Yanındayım olarak belirlendi ve güncellendi. Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı ve Fikret Reyhan’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin cast çalışması devam ediyor. Ekim ayı başında sete çıkması planlanan dizinin oyuncu kadrosuna daha önce Didem Balçın katılmıştı. Yapım şirketi son olarak dizide rol alamsı için ünlü oyuncu Şevket Çoruh’la da görüşmelere başladı.

Korkma Ben Yanındayım

Dram türünde ele alınan ve Medyapım tarafından hazırlanan Korkma Ben Yanındayım yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizide küçük yaşlarda anne olan genç bir kadının hikayesi konu alınıyor. Henüz hayatının baharında anne olan ve ardından bebeğiyle birlikte büyüyen bir kadının dram, gerilim ve maceralarla dolu hayatının hikaye edildiği Korkma Ben Yanındayım kanalın özellikle kadın ve dram türünü seven seyirciler için hazırladığı yapımlardan biri olarak gösteriliyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken yapım şirketi bu konuda oldukça titiz bir çalışma yürütüyor.

18-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar