Kızılcık Şerbeti’nde Helin’i Kim Canlandıracak?

Kızılcık Şerbeti’nde Helin’i Kim Canlandıracak?
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve aldığı reytinglerle dikkatleri çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde Helin karakterini kim canlandıracak?

Bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen ve Show Tv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti yeni sezonda da aldığı reytinglerle şimdiden konuşulmaya başlandı. Gold Film tarafından hazırlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen dizinin yönetmen koltuğunda Ketche yer alırken dizinin 2. Sezonunda oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak dizinin kadrosuna Rüzgar karakteri olarak başarılı oyuncu Yiğit Kirazcı hikayeye dahil olmuştu. Son gelen bilgilere göre Rüzgar karakterinin dizinin hikayesinde yalnız olmadığı sevgilisiyle birlikte hikayenin içinde yer alacağı öğrenildi. Sevilen dizide Rüzgar karakterinin sevgilisi olan Helin’i ise ünlü bir isim canlandıracak. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan ve aynı zamanda şarkıcılığı ile de ön planda olan ünlü isim Ebru Destan’ın Helin’i canlandıracağı öğrenildi.

Helin (Ebru Destan) Kızılcık Şerbeti’nde

Gold Film tarafından hazırlanan Cuma akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti 2. Sezonuna da hızlı başladı. Kanalın Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan ve aldığı reytinglerle en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Kızılcık Şerbeti’nin hikayesine yeni katılan Rüzgar karakterinin sevgilisi Helin’in kim olduğu merak konusu oldu. Dizide ünlü ve popüler bir sunucu olacak olan Helin tüm karakterleri etkileyen bağlantılarla hikayede bir derinlik oluşturacak ve dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olarak öne çıkacak. Helin karakterinin dizinin hikayesine 33. Bölümle birlikte girmesi bekleniyor.

Ebru Destan kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan aynı zamanda şarkıcılıkta yapan ünlü isim Ebru destan 24 Eylül 1977 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından manken olarak hayata atılan ünlü isim daha sonra oyunculuk ve şarkıcılık yapmaya başlamıştır. Ebru Destan bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Mahallenin Muhtarları, Bu Sevda Bitmez, İlişkiler, Unutabilsem, Baba, Ayşecik, Kurt kapanı, Zor Hedef, Aşkına Eşkıya, Yeni Hayat, Hayat Bilgisi, Aliye, Yahşi Cazibe, Cennet’in Gözyaşları, Arka Sokaklar, Şampiyon, Onun Dünyası ve Abuzer Kadayıf yer almaktadır.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar