Kızılcık Şerbeti Ertuğrul (Kayra Şenocak) Kimdir?

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul (Kayra Şenocak) Kimdir?
Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Kızılcık Şerbeti’nde Ertuğrul İslamoğlu kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve 2. Sezonu ile ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti yayınlandığı Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda sezonu açan ve yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayan dizinin ikinci sezonunda kadrosunda yeni oyuncular dikkatleri çekmeye başladı. Geçtiğimiz sezonun en flaş yapımlarından olan dizi yeni sezona yeni oyuncularla girerken bu oyunculardan İş adamı Ertuğrul karakterine hayat veren Kayra Şenocak özellikle merak edilmeye başlandı. Dizide büyük kırılmalara ve yeni hikayelerin başlamasını sağlayacak olan muhafazakar iş adamı Ertuğrul karakteriyle hikayeye dahil olan Kayra Şenocak şimdiden diziye damgasını vurmayı başardı. Gold Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi Cuma akşamları yayınlanıyor ve Show Tv’nin en çok reyting alan dizilerinden biri olarak dikkatleri çekiyor.

İş Adamı Ertuğrul İslamoğlu Kimdir?

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni sezonu açtı. Bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelen dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Dizinin hikayesinde yer alan muhafazalar iş adamı Ertuğrul karakteri ise en çok merak edilen isim oldu. Diziye muhafazakar bir iş adamı olarak dahil olan Ertuğrul dizide Nursema ile yakınlaşacak. Sanata düşkün, koleksiyoner bir iş adamı olan Ertuğrul, Nursema’nın hat çalışmalarına hayran kalacak ve onunla tanışmak isteyecek. İkili arasında böylece bir yakınlaşma başlarken bu yakınlaşma zamanla dizinin bütün karakterlerini etkileyecek bir noktaya gelecek.

Kayra Şenocak Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen ve başarılı isimleri arasında yer alan Kayra Şenocak 25 Haziran 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar arasında

-          Kaygısızlar

-          Ana Kuzusu

-          Böyle mi Olacaktı

-          Aynalı Tahir

-          Yarım Elma

-          Büyük Buluşma

-          Omuz Omuza

-          Beşinci Boyut

-          Şefkat Tepe

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Selena

-          Diriliş Ertuğrul

-          İsimsizler

-          Vatanım Sensin ve

-          Yürek Çıkmazı yer almaktadır.

24-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar