Kızılcık Şerbeti dizisinin Serdar'ı Yiğit Dikmen diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Serdar'ı Yiğit Dikmen diziden ayrıldı mı?
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti 2. Sezonuna başladı. Peki dizinin kadrosunda yer alan Yiğit Dikmen diziden ayrıldı mı?

Geçtiğimiz sezon başlayan ve yeni sezon onayı alarak hazırlıklarını 2. Sezon için devam ettiren başarılı dizilerden Kızılcık Şerbeti aldığı reytinglerle yayınlandığı kanal olan Show Tv’nin göz bebeği yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Yeni sezona başlayan ve yine kendi günü olan Cuma akşamlarında yayınlanan dizi geçtiğimiz sezon sık sık magazin basını ve sektörün gündeminde yer almıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Gold Film tarafından hazırlanan dizi bir aile ve dram türünde ele alınıyor. Muhafazakar bir aile modern ve sosyetik bir ailenin evlilik yoluyla akraba olmasının ve meydana gelen olayların hikayesini anlatan dizinin kadrosuna sonradan dahil olan ve hikayede Serdar karakterine hayat veren genç isimlerden Yiğit Dikmen’in yeni sezonda olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Dizide Çimen karakteri ile yakınlaşan karakterin hikayeden çıkıp çıkmadığını dizinin takipçileri için araştırdık.

Serdar Hikayeye Veda Etti

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv’nin başarılı ve reytingi yüksek dizilerinden Kızılcık Şerbeti 2. Sezon yayın hayatına başladı. Yine aynı heyecanla seyirciyle buluşan dizinin kadrosunda ise son dakikada sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizinin hikayesine sonradan giren ve oto galeri sahibi Serdar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Yiğit Dikmen’in dizinin hikayesinin 2. Sezonunda olmayacağı öğrenildi. Dizide Çimen (Selin Türkmen) ile yakınlaşan ve aralarında bir ilişki başlayan Serdar’ın diziden apansız ayrılması karakterin sevenlerini de oldukça şaşırttı ve üzdü. Sevilen dizi her hafta yeni bölümüyle Cuma akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Yiğit Dikmen Kimdir?

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncularından olan ve yer aldığı dizişlerdeki canlandırdığı karakterleri hakkıyla oynayan başarılı oyuncu Yiğit Dikmen 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar amatör kümede futbol oynayan genç oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimleri ile setlerde yer almaya başlamıştır. Bir dönem fenomen yarışma programı Survivor ile de ekranlara gelen oyuncu bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Şehrin Melekleri

-          Hayat Mucizelere Gebe

-          Umuda Kelepçe Vurulmaz

-          Sen Çal Kapımı

-          Seversin ve

-          Üç Kız Kardeş adlı yapımlarda yer almıştır.

09-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar