Kızıl Goncalar dizisinin Suavi Alkanlı'ı Şerif Erol kimdir?

Kızıl Goncalar dizisinin Suavi Alkanlı'ı Şerif Erol kimdir?
Yeni yayın dönemi oldukça hızlı başladı. Sektörün başarılı yapım şirketlerinden Gold Film tarafından hazırlıkları süren Kızıl Goncalar yakında sete çıkacak.

Fox Tv bu sezon en çok yeni diziyi seyirciyle buluşturan kanal olarak dikkatleri çekti. Birçok üst düzey diziyi yayın hayatına başlatan kanal yeni yapımlar için de yapım şirketleri ile sıkı bir şekilde çalışıyor. Yeni yayın döneminde Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan dizilerden biri de Kızıl Goncalar adını taşıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal’ın 9 yıl sonra yeniden televizyon ekranlarına döneceği dizinin bir diğer başrol oyuncusu ise Özcan deniz. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı projenin hikaye ve senaryosunu Necati Şahin kaleme alıyor. Ekim ayı ortasında sete çıkması planlanan ve seyircinin de heyecanla beklediği yeni yapımlardan Kızıl Goncalar’ın oyuncu kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü isimler de yer alıyor. Dizinin kadrosuna yeni katılan oyunculardan biri de Suavi Alkanlı karakterine hayat verecek olan Şerif Erol oldu.

Şerif Erol kimdir?

Bugüne kadar dizi ve filmlerde oldukça sık bir şekilde seyirci karşısına çıkan ve canlandırdığı karakterlerin hakkını veren oyunculuğu ile yapımcıların en çok iş verdiği oyunculardan olan Şerif Erol 8 Ekim 1963 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite öğrenimini tamamlamış ve aldığı oyunculuk derslerinin ardından setlerde hem oyuncu hem de yazar olarak yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar onlarca yapımda yer alan Şerif Erol son olarak Ya Çok Seversen adlı yazlık dizide rol almıştır. Aynı zamanda senarist de olan Şerif Erol’un kaleme aldığı yapımlar arasında, Koyu Kırmızı, Bıçak Sırtı, Hırsız Polis ve Bir İstanbul Masalı bulunmaktadır. Son dönemde özellikle Camdaki Kız dizisindeki rolü ile çok beğenilen oyuncu sektörün en çok iş alan oyuncuları arasında bulunmaktadır.

Şerif Erol yapımları neler?

İzmir’de 1963 yılında dünyaya gelen Şerif Erol tiyatro ve dizi ve sinema dünyasının önde gelen oyuncuları arasında yer almaktadır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Ya Çok Seversen, Yargı, Rüyanda Görürsün, Cezailer, Hayat Bugün, Camdaki Kız, Sen Ben Lenin, İlk ve Son, Menajerini Ara, Hayalet: 3 Yaşam, Öğretmen, Kadın, Kapı, Mucize Doktor, Aşk Bu mu, Yol Ayrımı, Hangimiz Sevmedik, Kalbim Ege’de kaldı, Babamın Cesetleri, Şeref Meselesi, Bahtı Kara, Süt, Işık Sesini Arıyor, Tabutta Röveşata ve Otel yer almaktadır. Oyuncu çok yakında Kızıl Goncalar’da Suavi Alkanlı karakteri ile seyirci karşısına çıkacaktır.

20-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar