Kirli Sepeti Dizisinde Kim Kimdir?

Kirli Sepeti Dizisinde Kim Kimdir?
Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanacak olan yeni dizi Kirli Sepeti’nde kim kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak ve ilk bölümü bu akşam seyirciyle buluşacak olan Medyapım imzalı Kirli Sepeti sezonun en merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çeken dizi dram ve macera türünde ele alınırken sosyo ekomik sınıflar arasındaki farkı gözler önüne sermeyi hedefliyor. Lüks bir sitede yaşayan zenginler ile bu sitede temizlik görevinde bulunan varoş mahallelerinin insanları arasında yaşanan hikayeleri bir intihar olayının ardından anlatmaya başlayacak dizi Fox Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelecek. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun yer aldığı dizi seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Yaz ayları süresince cast ve diğer çalışmaları titizlikle yapılan dizinin kadrosunda yer alan oyuncuların karakter hikayeleri de belli oldu.

Kim Kimdir?

Songül (Ayça Bingöl): Dizinin ana karakterlerinden olan Songül yıllarca başkalarının evinde çalışarak kızı İlkgül ve oğlu İlkkan’ı tek başına büyütmüştür. Uzun zamandır yanında çalıştığı Canan ve oğlu Ahmet ile arasında derin bir bağ vardır. Songül kendisinden önce hep başkalarını düşünür. Bu sebeple de mahallesinde oturan ve sitede çalışan bütün kadınların manevi ablası gibidir. Hayatta en değer verdikleri çocuklarıdır ve onların mutluluğu için elinden geleni yapar.

Hayriye (Ceren Moray): Hayriye deli dolu bir kadındır. İyi kalpli olmasına rağmen bir türlü tutamadığı çenesi yüzünden başına sürekli dert açar. Dedikoduyu çok sever. Bu yüzden herkesin sırrını bilir ve her şeye burnunu sokmaktan geri durmaz. Bu durum ise zaman zaman bazı istenmeyen sonuçlar doğuracaktır. Hayatta arkadaşlarından başka kimsesi yoktur. Gözü hep daha yukarıdadır ve rahat bir hayatın hayalini kurar.

Medine (Cansu Tosun): Medine geleneklerine bağlı, kendi halinde biridir. Kız kardeşini okutabilmek için memleketinden İstanbul’a tek başına çalışmaya gelmiştir. Murat ve Aylin’in evinde hem çalışır ve hem de kızları Nil’in bakıcılığını yapar. Küçük yaşta annesini kaybetmiş ve hem kendisini hem de kız kardeşini büyütmüştür. Kız kardeşine karşı ayrı bir bağı vardır ve ona en iyi hayatı sunabilmek için çok çalışıp para kazanmak zorundadır. Kendisine söylenenleri sineye çekmektedir ancak onun da susamadığı anlar vardır ve bu durum karşısında sessiz kalmayacaktır.

Kahraman (Serkay Tütüncü): Başarılı bir habercidir. Meryem’in ölümü üzerine sır perdesini aralamak için Meryem’in eski işvereni Kenan’ın şoförü olarak işe girer. Meryem hakkında bilgi toplamak için İlkgül ile yakınlaşır. Kahraman, Meryem gibi adaletsizliğin kurbanı olan kadınların gerçek hikayelerini araştırmaktadır.

Aylin (Melisa Döngel): Aylin influencerlik yapan genç ve güzel bir kadındır. Onun için hayattaki en önemli şey görünüşüdür. Kocasından görmediği ilgiyi sosyal medyada veya başka kollarda bulmaya çalışır. Hayatı sosyal medya hesapları üzerinden döner. Pek annelik içgüdüsü olmadığından Nil ile yalnızca sosyal medyada işe yaradığında ya da Murat’a karşı koz olarak kullanması gerektiğinde ilgilenir.

24-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar