Kanal D finali bile beklemeden yayından kaldırdı

Kanal D finali bile beklemeden yayından kaldırdı
Kanal D dizilerin gözünün yaşına bakmıyor. Kızlarım İçin ve Gülizar dizilerini yakın zaman önce yayından kaldıran kanal şimdi bir agresif kararla günlük yayınlanan Hıçkırık dizisini yayından kaldırdı. Üstelik dizi final dahi yapmadan.

Kanal D yeni dizilerine hiç şans vermiyor. Önce "Kızlarım İçin" dizisinden final haberi geldi, ardından "Gülizar" dizisinden. Siyah Beyaz Aşk hakkında da iddialar var ama akıbeti belirsiz. Bu üç dizi bir yana dursun Kanal D son hamlesiyle günlük yayınlanan 'Hıçkırık' dizisi için yayından kaldırma kararı aldı.

Kanal D'nin bu agresif davranışı izleyiciler tarafından büyük tepki de alsa kanal bildiğinden vazgeçecek gibi durmuyor. Dizinin yayından kaldırılma haberi yine usta gazeteci Mesut Yar'dan geldi.

Mesut Yar dizinin yayından kaldırılma haberini; "Kanal D’nin günlük dizisi “Hıçkırık” ellinci bölümünde son buldu. Son haftalarda yukarı doğru bir reyting seyrine girmişti ki deyim yerindeyse “nefesi yetmedi”...

“Hıçkırık” iyi bir işti. İyi bir uyarlamaydı hatta. Haftalık bir dizi olsa ve bir parça da daha ağırdan alınsa ekrandaki “Aşk-ı Memnu” boşluğunu doldurabilecek kadar kuvvetli bir hikaye örgüsüne sahipti...'

Olmadı. Bazen tüm şartların bir araya gelmesi gibi olağanüstü bir durum gerekiyor. Bazen de değil, artık bir dizinin tutması için kaçınılmaz atmosfer olağanüstülük. Olağan yaşayamıyor, net! (Bu arada dizinin yayın saatine “Magazin D” isimli günlük program kaydırıldı.) diyerek duyurdu.

15-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar