Kalp Atışı'nda sürpriz gelişme!

Kalp Atışı'nda sürpriz gelişme!
Show tv ekranlarının cuma akşamları yayınlanan dizisi Kalp Atışı'nda bu hafta neler yaşandı? Silahların ateşlendiği 9. bölümün ardından yayınlanan bu haftaki bölümde, sürprizler vardı. Geçtiğimiz hafta vurulan Bahar, bu bölümde hayatını kaybetti.

Kalp Atışı 8 Ağustos Cuma akşamı Show Tv'de yayınlanan 10. bölümüyle nefes kesti. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı bu haftaki bölümde Bahar beklenmedik bir şekilde diziden ayrıldı. Son bölümde kontrolünü kaybetmiş bir hasta tarafından vurulan Bahar’ın durumunun ne olacağı merak konusuydu. Ancak bu hafta ki bölümde Bahar’ın ölümü herkesi şoke etti.

Kalp atışı dizisinin gelecek bölümlerini canlı tv'den takip edebilirsiniz.

9. bölümde neler olmuştu?

Ali Asaf’ın Eylül için hazırladığı sürpriz gece beklenmedik bir şekilde biter. Eylül’e karşı özel duygular besleyen bir diğer isimde Oğuz’dur. Ancak Oğuz, Ali Asaf ile ilgili durumu öğrendikten sonra onunla mücadele etme kararı alır. Eylül’ün Ali Asaf ile ilişkisi olduğunu duyan Sinan ise hastanede yaşanan gelişmelerden rahatsız olduğunu belli etmeye başlar. Katıldıkları özel bir davette Burcu’nun ayağının takılıp Oğuz’un kucağına düşmesi Eylül ve Ali Asaf tarafından yanlış anlaşılır. İkili ise durumu açıklamaya çalışırlar. Başhekim Sinan hastanedeki odasında başka bir bayanla samimi görüntüler verdiği esnada diğer doktorlara yakalanır. Kontrolünü kaybetmiş bir hasta tarafından başlatılan silahlı bir çatışma ve çatışmanın ortasında kalan masum insanlar. Özel harekat polislerinin girdiği hastanede rehineler kurtarılır ancak hastane en kanlı günlerinden birini yaşar. Yaralananlardan biride Bahar’dır.

 

08-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar