Kalp Atışı'nda Eylül ile ilgili sürpriz gelişme ne?

Kalp Atışı'nda Eylül ile ilgili sürpriz gelişme ne?
Show Tv ekralarının yaz sezonu dizisi Kalp Atışı'nda bu hafta Eylül'ü bir sürpriz daha bekliyor. Peki Kalp Atışı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kalp Atışı dizisi yeni bölüm ile ilgili tüm ayrıntılar.

Başrolleri arasında Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'in bulunduğu dizinin önetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek'in yaptığı, yapımcılığını ise MF Yapım'ın üstlendiği dizi ilk bölümünden itibaren izleyicisine kendisini sevdiren dizi yepyeni bölümleriyle ekranların karşısına gelmeye devam ediyor. Peki Kalp Atışı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? 

Kalp Atışı'nın 7. yeni bölümünde Mehmet'in motosiklet kazası geçirmesinin üzerine Eylül darmadağın olur. Eylül ile Ali Asaf'ın yakınlaşması için ortaya büyük bir fırsat çıkacaktır. Ali Asaf, sporcu bir hasta için uyanık beyin ameliyatı ile hastanede büyük ilgi görecektir. Esma'nın Eylül'e hazırlayacağı sürpriz gece için Ali Asaf'ın Eylü'e çocukluğunu hediye etmesi için bir fırsat olacaktır.

Kalp Atışı 7. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de..

Kalp Atışı dizisine tepkiler çığ gibi!

Show Tv ekranlarının yaz sezonu dizisi Kalp Atışı yepyeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi reyting sonuçları ve sosyal medya da aldıkları olumlu tepkiler ile başarısını ortaya koymuştu. Peki dizi neden sağlık personellerinden eksi not aldı? İşte Kalp Atışı ile ilgili tüm detaylar...Hürriyet'te yer alan habere göre, sağlık ekipleri dizide hemşirelerin sürekli dedikodu yaparken, ruj sürerken yansıtıldığını bunun ise gerçeği yansıtmadığını belirtti. Böyle kutsal bir meslek olan hemşireliğin bu şekilde yanlış ifade edilmesinin doğru olmadığı vurgulandı.Ayrıca dizide hemşirelere seslenirken kaba tabir kullanıldığını hemşire karakterlerinin tamamen gerçek dışı ve ciddiyetsiz olduğu söylendi.

Bununla ilgili tüm başvuruların yapılacağını belirten sağlık personelleri ayrıca aynı senaryoların yayınlanmaması için Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na başvurulacağını söylediler.Her hafta yepyeni bölümleriyle ekranlara gelen Kalp Atışı dizisini Show Tv ekranlarından takip edebilirsiniz.

11-08-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar