Kalp Atışı final mi yapacak?

Kalp Atışı final mi yapacak?
Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Atışı final mi yapacak? Dizinin reytingleri düşünce yavaş yavaş finale doğru gittiği görülüyor. Kalp Atışı neden düşüşe geçti? Kalp Atışı final tarihi açıklandı mı?

Başrollerinde Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizi yeni sezon ile birlikte büyük bir düşüş yaşadı. Özellikle Cuma akşamlarının galibi olan İstanbullu Gelin'in yeni sezona bomba gibi girmesi diziyi kötü şekilde etkiledi. Yaz sezonun da yüksek reytingler elde eden dizinin bu düşüşü gözle görülür şekilde fark edildi. Sadece Kalp Atışı değil bir çok yaz sezonunda ekranlarımıza gelen dizi yeni sezonla birlikte büyük bir sekteye uğradı. Kalp Atışı'nın reytinglerdeki bu düşüşü yavaş yavaş final sinyalleri veriyor. Peki dizi gerçekten final yapacak mı?

KALP ATIŞI KAN KAYBEDİYOR

Başarılı doktorların bir arada olduğu dizinin ilk bölümleri izleyiciyi derinden etkiledi. Sürükleyici bir şekilde devam eden bölümleri her Cuma akşamı reytinglerde önemli sıralara yerleşti. Hatta çoğu zaman televizyon karşısında olamayan izleyiciler Show TV kanalını internetten canlı izleyerek takip etti. Sizde Show TV'yi internetten Canlı izlemek için SHOW TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz. Uzun süredir reytinglerde düşüş yaşayan dizi bu hafta adeta dibi gördü. Dizi bu hafta TOTAL'de 3.33 reyting sıralaması ile listede 14. sırada yer aldı. Bunun yanı sıra AB'de 3.78, ABC'de 3.77 reyting aldı.

KALP ATIŞI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Kore yapımı The Doctors dizisinden uyarlanan Kalp Atışı dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu oldu. Kore yapımı The Doctors dizisii 20 bölümün ardından final yapmıştı. Büyük ihtimalle Kalp Atışı dizisinin hem bu neden dolayı hemde düşük reytinglerden ötürü 3 - 4 bölüm sonra ekranlara veda edecek diyebiliriz.

21-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar