Jet Sosyete'nin yayın günü belli oldu!

Jet Sosyete'nin yayın günü belli oldu!
Gülse Birsel'in son bombası Jet Sosyete'nin yayın günü belli oldu. Jet Sosyete ne zaman başlayacak? Jet Sosyete hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? İşte yeni dizi Jet Sosyete hakkında tüm detaylar..

Gülse Birsel daha yeni vizyona giren Aile Arasında filmi ile büyük ses getirmişti. Aile Arasında sinema filminden sonra yeni dizisi Jet Sosyete büyük bir merakla bekleniyordu. Ve beklenen gün geldi. Jet Sosyete'nin yayın günü belli oldu. İşte Jet Sosyete'nin başlayacağı tarih..

Jet Sosyete'nin yayın günü

Uzun süredir merak edilen 'Jet Sosyete ne zaman başlıyor?' sorusu yanıt buldu. Star Tv'nin en iddialı yapımları arasında ilk sıraya yerleşmesi beklenen Jet Sosyete'nin yayın günü belli oldu. Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan’ın yer aldığı dizi adından çok söz ettirecek. Jet Sosyet, ilk bölümü ile 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. Diziyi internetten canlı izlemek için Star TV Canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz.

Jet Sosyete oyuncu kadrosu

Reyting rekorları kırmaya hazırlanan dizinin kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun gibi başarılı isimler yer alıyor. Jet Sosyete orta halli bir ailenin birden sosyeteye adım atışlarını konu alıyor. Jet Sosyete izleyiciyisi ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin çekimleri Adliye Sultan Sarayı'nda yapılmıştır. Star Tv'nin de olduğu gibi bir çok büyük ve yerel kanalları da canlitv.com üzerinden izleyebilirsiniz..

07-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar