İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Star Tv ekranlarına yeni bir soluk getiren İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Faruk'un eski sevgilisinin ortaya çıkması ikili arasında ne gibi sorun yaratacak?

Yeni sezona damga vuran dizi İstanbullu Gelin'de her hafta büyük bir aksiyon yaşanıyor. Star Tv'nin reytinglerini alt üst eden dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen bölümde Esma Hanımın yalandan rahatsızlanması ile evde dengeler değişti. Esma Hanımı kurtaran Süreyya gibi görünsede asıl onu o hale getiren oydu. Gerçekten rahatsızlanmadığı Süreyya'yı uyarması ile ortaya çıktı. Faruk ise rahatsızlığının ardından annesinin üzerine daha çok düşmeye başladı. Süreyya ise Faruk'un eski sevgilisinin Bursa'ya yerleştiğinden habersizdir. Eski sevgilisinin yanında bir de küçük bir çocuk vardı. Tüm izleyicilerin kafasında büyük bir soru oluştu. 'Bu çocuk Faruk'un çocuğu mu?'. 

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı

Faruk ve Süreyya'yı büyük bir aşk yaşarken gören eski sevgili herşeyi itiraf etmeye karar verir. Ve aniden Faruk'un karşısına çıkar. Faruk bu durumda ne yapacak? Süreyya olanları öğrendiğinde ne karar verecek? Star Tv'nin yeni dizisi İstanbullu Gelin'in 8. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen seyirciler iyice merak içinde bıraktı. Bakalım yarın akşam ekranlara gelecek olan dizide neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin'in son fragmanı...

Geçen bölümde neler yaşanmıştı

Her bölüm sonunda daha da merakta bırakan dizi 7. bölüm fragmanı ile izleyicileri ile buluştu. İstanbullu Gelin 6. bölümde Süreyya'nın sözleri ardından yere yığılan Esma Sultan hemen hastaneye kaldırılır. Süreyya ise, hem olanlardan dolayı kendisini suçlar, hemde Faruk'un sözlerini duymasından endişelenir. Peki Esma Sultan hayata tutunabilecek mi? Esma Sultan Süreyya'nın sözlerini Faruk'a anlatacak mı? Adem ile Faruk arasındaki gerginlik devam edecek mi? 

20-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar