İsimsizler dizisinin günü değişti! İsimsizler yayın tarihi..

İsimsizler dizisinin günü değişti! İsimsizler yayın tarihi..
Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi İsimsizler'in yayın günü değişti. Peki İsimsizler dizisi hangi gün yayınlanacak? Dizinin yayın günü neden değişti? İşte İsimsizler'in yayın tarihi..

Başrollerinde Uğur Güneş, Bülent Alkış ve Sedat Mert'in yer aldığı İsimsizler dizisinin yayın günü değişti. Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin yayın günün neden değiştiği merak ediliyor. Kanal D tarafından yapılan açıklamada dizi ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Peki dizinin yayın günü neden değişti? İsimsizler'in yeni günü ne zaman? İsimsizler neden yok? İsimsizler ne zaman başlayacak?

İSİMSİZLER'İN YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ!

Pazartesi akşamları reyting rekorları kıran dizi İsimsizler artık Cumartesi akşamları karşımıza çıkacak. Kanal D'den yapılan açıklamada dizinin bu hafta 21 Ekim 2017 Cumartesi günü yeni bölümü ile KANAL D ekranlarında olacak. İsimsizleri'in yeni bölümü canlı izlemek için KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret edebilirsiniz.

İsimsizler adlı dizinin yayın gününün değişmesinin nedeni ise yeni dizi Siyah Beyaz Aşk'ın aynı gün ve aynı saate getirilmesi. Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi İsimsizler dizisini Cumartesi gününe kaydırdı. Bakalım İsimsizler dizisi yeni gününde nasıl bir başarı sergileyecek?

12-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler