İnsanlık Suçu dizisi sizlere ömür

İnsanlık Suçu dizisi sizlere ömür
Dün Gizem Karaca hakkında uyuşturucu ticareti yapma suçundan 4 yıl 2 ay kesinleştirilmemiş hapis cezası aldı. Bugünse genç oyuncunun başrol oynadığı İnsanlık Suçu dizisi hakkında yayından kaldırılma kararı verildi.

Gizem Karaca son zamanlarda çok zor günler geçiriyor. Aralarında Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren gibi ünlü simalarında bulunduğu 34 sanıklı uyuşturucu davasında karar çıktı. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası verilirken, şarkıcı Cenk Eren hakkında da 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Hapis cezası şokuyla şarsılan Gizem Karaca'ya bir darbe de başrolünde bulunduğu İnsanlık Suçu dizisinden geldi.

Peki dizi Gizem Karaca hakkında çıkan hapis cezası nedeniyle mi apar topar yayından kaldırıldı?

Pastel Film imzalı İnsanlık Suçu dizisi takip edenlerin bileceği üzere ilk bölümleriyle fazla izlenme oranı elde edememiş reytinglerden dolayı kısa sürede yayından kaldırılacağı iddia edilmişti. Ancak dizi bir kaç bölüm sonra reytinglerde ciddi bir ivme kazandı ve ilk 10'da yerini korudu. Öte yandan Kanal D'nin el değiştirmesi sonrası kanalda yayınlanan Arka Sokaklar dizisi hariç tüm dizilerin yayından kaldırılacağı da iddia edilmişti.

Üzerine Gizem Karaca hakkında uyuşturucu ticareti yapma suçundan hapis cezası verilince kanalın final kararını öne çektiğini söyleyebiliriz.

İnsalık Suçu dizisi 19 Mayıs Cumartesi akşamı 8. bölümde ekranlara veda edecek.

 

17-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar