Hudutsuz Sevda Dizisinin Reytingleri Düşüyor mu?

Hudutsuz Sevda Dizisinin Reytingleri Düşüyor mu?
Fox Tv'nin yeni sezonda başlayan dizisi Hudutsuz Sevda'nın reytingleri düşüyor mu? Yeni bölümde seyirciyi neler bekliyor olacak?

Fox Tv’nin yeni sezonda başlayan dizileri arasında yerini alan Hudutsuz Sevda dizisinin setinde yoğun çalışmalar başladı. Dizinin reytingleri düşüyor mu?

Hudutsuz Sevda dram türündeki hikayesi ile güçlü bir çıkış yakalayan dizilerden birisi olmayı başarmıştır. Dizide konu alınan bir kan davası ardından değişen hayatlar ve ilişkiler dizi severleri ekran başına topladı. Çok iyi çıkış sağlayan dizinim son dönemlerde ‘’reytingleri düşüyor mu?’’ Sorusunu akıllara getirdi. 

Med Yapım imzası ile Fox Tv de 21 Eylül’de ilk bölümü ile ekranlarda yerini almıştı. Hudutsuz Sevda dizisinin başrollerini Miray Daner ve Deniz Can Aktaş paylaşıyor. İkilinin uyumu ise dizi severler tarafından çok beğeniliyorken aynı zamanda sosyal medya platformlarında ise güçlü destekçilerinin olması ise gözlerden kaçmıyor.

Senaryosunu Bahadır Özdener’in kaleme aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin yayınlanan ilk bölümün son sahnesinde bir kadın cinayeti sahnesinden sonra izleyicilerin RTÜK’e tepki gösterilmesinin ardından reytinglerde büyük bir fark görülmüştü.

Eylül ayı itibari ile sezona merhaba diyen Hudutsuz Sevda ortalama üzerinde reyting elde etmesine rağmen Perşembe akşamları zorlu rekabetin ortasında ayakta kalmaya çalışıyor. Dizi ekibi ve oyuncuları projeleri için büyük çaba sarf etmeye devam ediyor. Dizinin başrollerinde yer alan Deniz Can Aktaş ve Miray Daner sette ter dökerken, hayranları ise dizinin tanıtımlarının daha geniş kitlelere ulaşması için yoğun bir çaba sergiliyor.

Hudutsuz Sevda reytinglerde yerini korumaya devam edebilecek mi? Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizi bu hafta reytingler de nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu.

Fox Tv ekranlarında 9 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’de  7. bölümü ile Hudutsuz Sevda yerini alacak. Yeni bölümde neler olacak. Dizi severleri bu hafta neler bekliyor?

Hudutsuz Sevda’da bu hafta Zeynep’in hatırı için Halil İbrahim ve Fikret, davalarını konuşarak çözmeye karar verir. Halil İbrahim ise davasına sıcak bakan halkın da yardımı ile Leto ve Kulpaların karşısına çok büyük bir kozla çıkacaktır. Asiye ise dizginleri ele alır. Edanur Temel’den boşanmak ister.  Asiye, Zeynep ile karşı karşıya gelir.

Hudutsuz Sevda Yeni bölümü bile Perşembe akşamı Fox Tv’de..

 

11-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar