Hudutsuz Sevda 1. bölüm izle

Hudutsuz Sevda 1. bölüm izle
Hudutsuz Sevda 1. bölüm izle: Fox Tv'de yeni başlayan Hudutsuz Sevda dizisinin 21 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak ilk bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde’

Hudutsuz Sevda 1. bölüm izle: Medyapım tarafından hazırlanan ve ilk bölümü bu akşam yayınlanacak Hudutsuz Sevda dizisi sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Başrolünde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz ve Burak Sevinç’in yer aldığı intikam ve aşk türünde ele alınan Hudutsuz sevda dizisinin senaryosunu Bahadır Özdener kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk yer alıyor. Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim aradan geçen uzun yılların ardından memleketi Karadeniz’e yakışıklı ve güçlü bir genç olarak döner. Sevdiği kız olan Yasemin ile evlenme hayalleri kuran Halil İbrahim hayalleri ve planları ne yazık ki gerçekleşmez ve Halil İbrahim 20 yıl önce kendisini babasız bırakan bir intikam davasının tam da ortasında kendisini bulur. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Hudutsuz Sevda bu akşam 1. Bölümüyle saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor.

Hudutsuz Sevda Konusu Ne?

Yıllar önce büyük bir kan davasında babasını kaybeden Halil İbrahim memleketinden İstanbul’a zorunlu olarak gönderilmiş ve çocukluk ve gençliğinin ilk yıllarını burada yaşamıştır. Ancak aradan geçen yılların ardından Halil İbrahim bir karar alarak memleketine geri dönmek ve sevdiği kızla evlenmek ister. Ancak hiçbir şey Halil İbrahim’in istediği gibi olmayacak ve Halil İbrahim kendisini büyük bir intikam mücadelesinin içinde bulacaktır.

Hudutsuz Sevda 1. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelen ve Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Hudutsuz Sevda bu akşam saat 20.00’da seyirciyle buluşuyor. Bir intikam ve aşk hikayesini konu alan dizi özellikle güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin ilk bölümünde aradan geçen uzun yılların ardından Halil İbrahim memleketine geri döner. Uzun yılların hasreti ile oldukça heyecanlı olan Halil İbrahim sevdiği kız Yasemin ile evlenmek için planlar yapmaya başlar ancak ne yazık ki beklediği ve umduğu hiçbir şey gerçekleşmeyecek ve Halil İbrahim kendisini büyük bir intikam kavgasının ortasında bulacaktır. Tek istediği sevdiği kızla evlenmek olan Halil İbrahim bundan sonra hiçbir istediğinin gerçekleşmeyeceğini ve kendisini olayların yönlendireceğini çok sonra fark edecektir. Halil İbrahim’in büyük bir mücadeleye gireceği aşk ve intikam dizisi Hudutsuz Sevda bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar