Güldür Güldür Show’da Flaş Ayrılık

Güldür Güldür Show’da Flaş Ayrılık
Ekranların en çok seyredilen, sevilen ve uzun soluklu yapımlarından Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosundan bir isim daha yapıma veda etti.

BKM tarafından hazırlanan ve ekranların en uzun soluklu yapımlarından olan başarılı ve eğlenceli komedi programı Güldür Güldür Show geçtiğimiz günlerde sezon arası vererek tatile çıkmıştı. 10 yıldır Show Tv ekranlarında yayında olan fenomen yapım bugüne kadar pek çok kez tekrar bölümleriyle ekrana geldi ve seyirci tarafından her yayınlanışında aynı ilgiyle karşılandı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve gündeme dair eğlenceli skeçlerin yayınlandığı Güldür Güldür Show kanalın en çok seyredilen yapımları arasında bulunuyor. Eylül ayında yeniden sete çıkarak çekimlere başlayacak olan eğlenceli ve reytingi yüksek yapımda sezon arasıyla birlikte ayrılıklar başladı. Daha önce İrem Kahyaoğlu’nun veda ettiği Güldür Güldür Show’dan flaş bir ayrılık haberi daha geldi.

Giray Altınok Veda Etti

Show Tv ekranlarında 10 yıldır yayınlanan ve seyircinin keyifle takip ettiği gündeme dair skeçleri ekrana getiren başarılı komedi programı Güldür Güldür Show geçtiğimiz günlerde sezon arasına girdi. Yaz aylarının belli bir zamanında da yayın yapan fenomen yapım yaklaşık bir aylık aranın ardından yeniden setlere dönecek ve çekimlere başlayacak. Ancak başarılı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan ve aynı zamanda yazar olarak da görev alan başarılı oyuncu Giray Altınok Güldür Güldür Show’la yollarını ayırdı. Daha önce İrem Kahyaoğlu’nun da ayrıldığı Güldür Güldür Show’dan yeni ayrılıkların yaşanıp yaşanmayacağı ise henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz sezonlarda da yapımın kadrosunda yer alan oyunculardan bazıları ayrılmış ve yerlerine yeni isimler transfer edilmişti.

Giray Altınok Kimdir?

Dizi ve filmlerin sevilen oyuncularından olan ve son olarak Güldür Güldür Show oyuncu grubunda yer alan Giray Altınok 1 Ocak 1984 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle setlerde yer almaya başlayan Giray Altınok bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Buyur Burdan Yak

-          Siz Tek Ben Hepiniz

-          Kaybedenler Kulübü

-          Labirent

-          Vücut

-          GDO Kara Kedi

-          Tut Sözünü

-          Var Bunlar

-          Yoruyorsun Bizi

-          İnsandan Kaçan

-          Ölümlü Dünya İki

-          Prens ve

-          100 bulunmaktadır.

06-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar