Galatasaray - Konyaspor maçı canlı - A Spor Canlı izle

Galatasaray - Konyaspor maçı canlı - A Spor Canlı izle
Büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray - Konyaspor maçı saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray - Konyaspor maçı canli izlemek için A Spor Canli izle, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı canli izle..

Günlerdir heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için nefesler tutuldu. Bu akşam saat 20:30'da A Spor kanalında canlı olarak ekranlara gelecek maçı internetten de kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz. Maçı internetten canli takip etmek için tıkla >> A Spor Canli İzle, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final Galatasaray - Konyaspor maçı canli izle..

A Spor Canli İzle

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk müsabakasında Atiker Konyaspor ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Atiker Konyaspor, sarı kırmızılı takımı kendi evinde ağırlayacak. Maç tutkunları ise 'Galatasaray - Konyaspor maçı saat kaçta?, hangi kanalda?, ne zaman?' gibi soruların yanıtlarını aramaya geçtiler. Konyaspor Galatasaray Türkiye Kupası maçı A Spor canlı izle. 

Galatasaray - Atiker Konyaspor Canli izle

Kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağı Atiker Konyaspor Galatasaray maçı 1 Şubat 2018 Perşembe akşamı futbolseverlerin en uğrak noktası A Spor kanalından naklen yayınlanacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maçta ünlü hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Bülent Yıldırım'ın yanı sıra Asım Yusuf Öz ve Kemal Yılmaz'da hakem koltuğunda oturuyor. Saat 20:30'da A Spor kanalından yayınlanacak olan maçı internetten de kesintisiz ve canli olarak izleyebilirsiniz. A Spor Canlı İzle, Canli A Spor İzle, Konyaspor Galatasaray maçı hangi kanalda,Konyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, Konya GS maçı canlı izle, Konya GS maçı hangi kanalda..

Muhtemel 11'ler

Galatasaray : Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Latovlevici, Donk, Selçuk, Yasin, Belhanda, Fehouli, Eren

Atiker Konyaspor : Serkan, Moke, Filipovic, Ferhat, Skubic, Ali, Milosevic, Orkan, Vedat, Bourabia, Jahovic

01-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler