Galatasaray - Beşiktaş maçı canlı izle! Derbi hangi kanalda?

Galatasaray - Beşiktaş maçı canlı izle! Derbi hangi kanalda?
Bugün herkes nefeslerini tuttu, maçı bekliyor. Büyük mücadelenin yaşanacağı Galatasaray - Beşiktaş derbisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Galatasaray - Beşiktaş canlı izlemek için ne yapmalıyım?

Merak ve heyecanla beklenen Galatasaray - Beşiktaş maçına son saatler kaldı. Peki büyük Galatsaray - Beşiktaş derbisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Derbiyi canlı izlemek için ne yapmalıyım? İşte detaylar...

Süper Lig'de kıyasıya mücadele eden Galatasaray ve Beşiktaş bu akşam karşı karşıya gelecek. Büyük derbi hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Futbolseverleri şimdiden heyecan sarmaya başladı. Maç hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kritik maç tüm herkesi ekran başına toplayacak. Büyük derbiden dolayı diğer kanallarda ekranlara gelecek olan diziler de reyting düşüşü görülecek gibi gözüküyor. Peki bu akşam bu hangi diziler var? 2 Aralık 2017 Cumartesi yayın akışı için YAYIN AKIŞI'na tıklayın..

Bu akşam Süper Lig'in 14. haftasında kara kartal Beşiktaş kendi evinde ezeli rakibi olan Galatasaray'ı ağırlayacak. Galatasaray'ın bu akşam ki maçta Beşiktaş ile arasındaki puan farkı kaybetmemesi gerekiyor. Heyecanı doruklara çıkaracak olan maç ile ilgili canlı yayın bilgileri açıklandı. İşte detaylar..

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı Galatasaray- Beşiktaş derbisi bu akşam 19.30'da başlayacak. Peki maçı canlı olarak hangi kanalda yayınlanacak? Nefes kesen mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak? Maçın canlı anlatımı ve canlı skor takibi de yapılacak. Maçın hakemliğini de Fırat Aydınus üstlenecek. Fırat Aydınus'a Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yardımcı hakemlik yapacak. Galatasaray  - Beşiktaş maçında muhtemel 11'ler..

Galatasaray : Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Yasin, Ndiaye, Rodrigues, Belhanda, Gomis

Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk

İnternetten canlı tv izlemek için tıklayın : CANLI TV

 

02-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar