Fox Tv'nin Önemli Yüzü haline Gelen Onur Tuna Başarısıyla Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Fox Tv'nin Önemli Yüzü haline Gelen Onur Tuna Başarısıyla Dikkat Çekmeye Devam Ediyor
Fox TV'nin dizilerini tercih etmeye devam eden Onur Tuna Şahane Hayatım dizisin de yine hayranlarının takdirini toplamayı başardı.

Fox Tv’nin dizilerinde Onur Tuna rüzgarı esiyor. Başarılı oyuncunun yer aldığı projeler büyük ilgi görüyor. Şahane Hayatım reytingleri dikkatlerden kaçmadı.

Entrika aşk ve gerilim konu alan Şahane Hayatım dizisi Ay Yapım imzası ile 2. Bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, Yönetmeni Çağrı Bayrak ve senaryosunu ise Meriç Acem kaleme aldı. Şahane Hayatım sezona hızlı bir giriş yaptı.

Fox Tv’nin yeni dizisi Şahane Hayatım Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan iki bölümün reytingleri ise ortalamanın üzerinde gelmesi dikkatleri üzerine çekti.

Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Güzel Ailem, Dilek Taşı, Sakla Beni, Kuruluş Osman dizileri ile birlikte Çarşamba günü başlayan Şahane Hayatım dizisi Fox Tv’de en iyi çıkışı yapan dizilerden biri oldu. Fox Tv’nin yine bu sezona iyi sonuçlar alarak başladığı Hudutsuz Sevda, Kirli Sepeti, Yabani, Bambaşka Biri dizileri yer alıyor.

1 Kasım çarşamba akşamı yayınlanan ilk bölümünün ardından aldığı reytingler ile çok iyi bir giriş yakalamasının ardından ise ikinci bölümünde reytinglerin nasıl olacağı merak ediliyordu. Peki 2. Bölümden sonrası reytingler beklenen gibi oldu mu?

Merakla beklenen sonuçların açıklanmasıyla birlikte bir önceki haftaya göre çok daha iyi sonuçlar elde etmesi oyuncu ve dizi ekibinin moralini arttırdı.

Daha önce yine Fox Tv dizilerinde yer alan Onur Tuna, Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Şevval Sam gibi yetenekli oyuncular ile birlikte 2 sezon aynı sete çıkarak başarılı performans sergiledi. Yine Fox Tv dizisi olan Mahkum’ da yer alan Tuna dizisinin ikinci sezonda ekranlara veda etmesiyle talihsizlik yaşamıştı.

Bu sezon yeniden Fox Tv ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde Mesut karakteri ile yeniden ekranlarda yerini alması hayranlarını sevindiren haber oldu.

Şahane Hayatım dizinde ünlü ve yetenekli oyuncu Onur Tuna Mesut karakterine hayat verirken büyüleyici bir polis olarak dizide yer alıyor. Mesut kararlı ve kıvrak zekası ile dizi de ön plana çıkıyor.

Onur Tuna’nın yetenekli oyunculuğu sayesinde karakterin özelliklerini izleyiciye tamamen geçirebilmesi takdir edilirken, Onur Tuna Fox Tv’nin önemli yüzü haline gelen başarılı bir oyuncu olarak kariyerine devam ediyor.

Şahane Hayatım yeni bölümleri ile her Çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarında..

 

11-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar