Fox Tv'den İlk Final Haberi Geldi

Fox Tv'den İlk Final Haberi Geldi
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve cumartesi akşamları ekrana gelen Kader Bağları dizisi için final kararı alındı.

Bu sezona oldukça iddialı başlayan ev birbirinden çarpıcı hikaye ve konulara sahip pek çok diziyi seyirciyle buluşturan Fox Tv’den ilk final haberi geldi. Geçtiğimiz sezonlarda da yeni başlayan dizileri için pek fazla sabretmeyen ve reytingi düşük gelen yapımları erken final yaptırmakla ünlenen kanal bu sezon başlayan ve henüz üç bölüm yayınlanan Süreç Film imzalı Kader Bağları için erken final kararı aldı. İzmir ve bölgesinde çekilen ve iki aşığın hikayesini anlatan dram ve aşk türündeki dizinin başrolünde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan yer alıyordu. Ersoy Güler’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Sema Erol’ün senaryosunu kaleme aldığı dizi cumartesi akşamları seyirciyle buluşmaya başlamıştı. Sezona oldukça iddialı başlayan dizinin çekimleri yurt dışında başlamış, İstanbul’da devam etmiş ve ardından İzmir Ildır’da asıl çekim mekanlarına yerleşmişti. Fox Tv tarafından reytingi düşük olduğu gerekçesiyle final kararı alınan dizi sezonun yeni başlayan dizileri arasında ilk final yapacak dizisi olacak.

5. Bölümde Veda Edecek

Süreç Film tarafından hazırlanan ve bu sezon yayın hayatına başlayan Kader Bağları dizisi için yayıncı kanal Fox Tv final kararı aldı. Cumartesi akşamları seyirciyle buluşmaya başlayan Kader Bağları dram ve aşk türünde ele alınıyor. Sema Erol tarafından kaleme alınan dizinin ilk üç bölümü ekrana geldi ve bu bölümler ne yazık ki reytinglerde beklenen oranları göremedi. Bu durum karşısında fazla beklemeye gerek görmeyen Fox Tv dizinin final yapmasına karar verdi. Bu cumartesi akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan dizinin büyük bir değişiklik olmazsa 5. Bölümde seyirciye veda edeceği ve ekran macerasını sonlandıracağı öğrenildi. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler yer alıyor. Dizi 28 Ekim Cumartesi akşamı 5. Bölümüyle son kez seyirci karşısına çıkacak.

Kader Bağları Oyuncu Kadrosu

Süreç Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve yayın hayatına yeni başlayan Kader Bağları dizisi birbirinden ünlü isimleri kadrosunda buluşturuyor. İzmir ve bölgesinde çekimlerini sürdüren dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Serkan Çayoğlu

-          Ayça Ayşin Turan

-          Arzu Gamze Kılınç

-          Alptekin Serdengeçti

-          Nazlı Bulum

-          Sanem Babi

-          Mehmet Aykaç

-          Zeynep Köse

-          Tolga İskit

-          Aslı İçözü ve

-          Sinan Albayrak yer alıyor.

18-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar