"Erkenci Kuş" dizisi ne zaman başlıyor?

Star TV'nin yeni dizisi Erkenci kuş ne zaman başlayacak? Erkenci Kuş oyuncuları kimdir? Dizinin çekimleri nerede yapılıyor? Erkenci Kuş dizisi konusu. Erkenci Kuş dizisi hakkında tüm gelişmeler canlitv'de.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği 'Erkenci Kuş' dizisi çekimleri Tuzla'da başladı. Yaz sezonunda izleyiciyle buluşacağı düşünülen dizinin başrollerinde ve oyuncu kadrosunda tanınmış isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın bulunduğu, senaryosunu ise Ayşe Kutlu'nun yazdığı 'Erkenci Kuş' dizisinin yaz sezonunun başında Star TV'de ekrana gelmesi bekleniyor. Erkenci Kuş dizisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI VE KONUSU

Başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman ve Öznur Serçeler'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisi reklam ajansında tesadüfen karşılaşan Sanem (Demet Özdemir) ve Can'ın (Can Yaman) aşk hikayesini konu alacak.

Ayrıca Erkenci Kuş dizi kadrosunda; Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman gibi oyuncularda yer alıyor.

 

22-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar