Ekranın en sevilenleri reyting yarışında! 8 Şubat 2024 tarihinin reyting verileri…

Ekranın en sevilenleri reyting yarışında! 8 Şubat 2024 tarihinin reyting verileri…
Diziler ve programlar akşam kuşağında birbiriyle yarışa girdi. Yeni sezonlarıyla ekranlarda yerini alan programlar gündeme izlenme sayılarıyla geldi.

Diziler ve progrKanal D’nin en sevilenlerinden İnci Taneleri, Tv 8’in heyecan dolu Survivor’ı, Fox TV’nin soluksuz izlenenlerinden Hudutsuz Sevda’sı reyting listelerinin başında yer alıyor. 

8 Şubat Reytingleri

Yeni bölümleri meraklı bir şekilde beklenirken her bölüm izlenme rekorları kırıyor. Tanıtım fragmanı yayınlandıktan sonra izlenme rekorları kıran İnci Taneleri ilk sezonuyla başladı ve yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Uzun yıllardır ekranların en sevilen programı Survivor, bu sezonda en çok izlenenler arasında yer alıyor. 

Fox TV’de en çok izlenenler arasında yer alan Hudutsuz Sevda, reyting listelerini yerini korumaya devam ediyor. Kategorilere bakıldığında İnci Taneleri en çok dikkat çeken isim oldu. Üç farklı kategoride de birincilik sırasını korumayı başardı. 

İnci Taneleri Rekor Üzerine Rekor Kırıyor

Total listesinde ilk sırada İnci Taneleri yer alırken, Fox TV’de yayınlanan Hudutsuz Sevda, İnci Taneleri’ni takip ediyor. Üçüncü sırada ise Survivor All Star yeni sezonuyla listede yerini alıyor. 

AB listesine bakıldığında ise birinci sırada yine İnci Taneleri var. Kanal D’nin uzun zamandır beklenen dizisi izlenme rekorları kırıyor. AB listesinin ikinci sırasında ise İnci Taneleri özeti bulunuyor. Listenin üçüncü ismi ise Survivor All Star oldu.

ABC listesinde birinci sırada İnci Taneleri bulunurken, ikinci sırada da İnci Taneleri özet sırasını korumayı başarıyor. Üçüncü sırada ise tekrardan Survivor görünüyor. 

Ekranların İlk 10’u

Total listesindeki ilk 10 program şu şekilde açıklandı:

  1. İnci Taneleri Kanal D
  2. Survivor All Star Tv8
  3. İnci Taneleri (Özet) Kanal D
  4. Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV
  5. Hudutsuz Sevda FOX
  6. Esra Erol’da ATV
  7. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber FOX
  8. Aldatmak ATV
  9. ATV Ana Haber ATV
  10. Survivor All Star Özet Tv8

AB ve 20+ ABC1 ilk 10 program listeleri de benzer bir şekilde yayınlandı. Ekranların en sevilen programları bu sezon da izlenme sayılarını korumaya devam ediyor. 

09-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar