Ekol TV kimin? Frekans bilgileri nedir?

Ekol TV kimin? Frekans bilgileri nedir?
1 Ocak 2024 tarihinde yayın hayatına başlayacak yeni haber kanalı Ekol Tv kim tarafından kurulmaktadır. Kanalın genel yayın yönetmeni ve frekans bilgileri nelerdir?

Çok yakında yayın hayatına başlayacak ve Türk Televizyon tarihinde yer alacak olan Ekol Tv için çalışmalar hızlandı. Daha çok haber ve ekonomi ağırlıklı yayın yapacak olan Ekol Tv’nin yayına giriş tarihi olarak 1 Ocak 2024 tarihi belirlenmiş durumda. Özellikle haber kanallarının yorumcuları arasında bulunan ve heyecanlı çıkışları ve yorumlarıyla seyircinin çok yakından tanıdığı Hukukçu Profesör Doktor Erşan Şen tarafından kuruluş çalışmaları başlatılan Ekol Tv’nin özellikle haberciliğe yeni bir bakış açısı kazandırması bekleniyor. Sektörde heyecan yaratan ve çalışmaları hızla devam eden Ekol Tv’nin yayın yönetmenliğine Faruk Demirel getirilirken kanalın diğer personel ve teknik alt yapısı için çalışmalar hızlandırıldı.

Ersan Şen kendi kanalını kuruyor

Haber kanallarının en çok konuk ettiği ve başta siyaset ve hukuk olmak üzere pek çok alanda yorumculuk yapan Ersan Şen seyircinin çok yakından tanıdığı ve takip ettiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Sık sık sert çıkışları ve sözünü esirgemeyen tavırlarıyla dikkatleri çeken Ersan Şen uzun bir süredir kendi tv kanalı için çalışmalarını sürdürüyordu. Sonunda yavaş yavaş ete kemiğe bürünmeye başlayan kanal Ekol Tv’nin yayın hayatına başlaması için kısa bir zaman kaldı. 2024 yılının ilk günü yayın hayatına başlayacağı açıklanan Ekol Tv’nin haber ve ekonomi ağırlıklı bir yayın akışının olacağı belirtilirken kanalın başına Faruk Demirel getirildi. Son dönemde cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterilmesi de gündeme gelen Ersan Şen’in yeni kanalla birlikte daha aktif olması bekleniyor.

Ekol Tv frekans bilgileri

Ersan Şen tarafından kuruluş çalışmaları sürdürülen ve 1 Ocak 2024 tarihinde yayın hayatına başlayacak olan Ekol Tv sektörde heyecan yaratan ve merakla beklenen bir kanal oldı. Genel yayın yönetmenliğini Faruk Demirel’in yapacağı kanal sektöre yeni bir heyecan getirecek gibi görünüyor. Kanalın frekans bilgileri ise şöyle:

Kanal Adı: Ekol Tv

Frekansı: 12264

Polarizasyon: V – Dikey

Kapsama: Batı

SR: 27500

FEC: 5/6

Paket İsmi: Güç Telekom T415

Tip: SD

Şifre: Şifresiz

Ayrıca Ekol Tv Digiturk, D – Smart, TiviBu, Turkcell TV gibi platformlarda da izlenebilmektedir. Bu platformlarda kanal bilgileri otomatik olarak güncellendiğinden özel bir arama ya da ayarlamaya gerek bulunmamaktadır.

20-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar