Çukur dizisine taze kan | Bir psikopat karakter daha...

Çukur dizisine taze kan | Bir psikopat karakter daha...
Show TV'nin reyting listelerini alt üst eden fenomen dizisi Çukur, yeni karakterlerle gününde yakaladığı başarıyı kaybetmek istemiyor. Son olarak diziye başarılı oyuncu Saygın Soysal, Elvis karakteriyle dahil oldu.

Show TV'de Ay Yapım imzalı yayınlanan başarılı dizi Çukur, yakaladığı başarıyı sürdürmek için oyuncu kadrosunu genişletiyor. Bir çok başarılı dizide rol alan genç oyuncu Saygın Soysal, 26 mart tarihinde yayınlanacak bölümde Elvis karakteriyle diziye dahil olacak. Saygın Soysal'ın bir psikopat karakteri canlandıracağını dizinin son yayınlanan fragmanından anlamak mümkün ancak şöyle bir problem var.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda, genç oyuncu Alperen Duymaz dizi kadrosuna katılmıştı. Emrah karakterine hayat veren genç oyuncu daha ilk bölümden büyük tepkiler almıştı. Tepkiler haksız mıydı? Tabiki hayır!

İlk kez 22. bölümde izleyeceğimiz Elvis karakteri de, Emrah karakteri gibi diziye hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Son yayınlanan fragmanda Elvis'in Yamaç ve İdris'e meydan okuduğu, Baykal'ı bırakmalarını istediği görünüyor.

İzleyicileri heyecan dolu bir bölüm daha beklediği kesin. Bakalım Çukur'un 22. bölümünde neler olacak?

 

23-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar