Çocuklar Duymasın'da Havuç geri dönüyor!

Çocuklar Duymasın'da Havuç geri dönüyor!
Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın'ın Havuç'u geri dönüyor. Peki Havuç'u yani Emre'yi kim canlandıracak? Çocuklar Duymasın'ın yeni oyuncusu kimdir? İşte Çocuklar Duymasın ile ilgili tüm detaylar.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın, yepyeni bölümleriyle izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta Pazar günleri yayınlanan Çocuklar Duymasın, ilk olarak 2002 yılında ekranlara gelmeye başlamıştı. Peki Çocuklar Duymasın kadrosunda kimler yer alıyor? Çocuklar Duymasın Havuç'un yerine kim gelecek? Çocuklar Duymasın Emre'yi kim canlandıracak? İşte merakla beklenen Çocuklar Duymasın yeni bölümden ayrıntılar...

Çocuklar Duymasın'ın yeni Havuç'u kim olacak?

Sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın yeni oyuncuları arasında yer alması planlanan Mehmet Baran Erdoğan'ın, yeni bölümlerde Emre'yi canlandırması bekleniyor. Pazar günü saat 20:00'da ekranlara gelmesi planlanan Çocuklar Duymasın dizisine yepyeni bir isim daha katılıyor. Dizide uzun süredir Havuç'tan haber alamayan Meltem ve Haluk, artık çocukları Emre'ye ulaşmışlardır. Ancak Emre'nin gelmesi yepyeni olaylarında ard arda yaşanmasına neden olacaktır.

Çocuklar Duymasın 29. bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Ancak yeni Havuç karakterinin Mehmet Baran Erdoğan olduğunu öğrenen sosyal medya kullanıcıları çok ağır eleştirilerde bulundu. Eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince Mehmet Baran Erdoğan'ın verdiği karardan vazgeçebileceği düşünülmeye başlandı.

Mehmet Baran Erdoğan Kimdir?

1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen Mehmet Baran Erdoğan, eğitimini Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde tamamladıktan sonra, çeşitli oyunculuk eğitimleri almıştır. Alemin Krlı, Yahşi Cazibe, Kanıt, Kim Akıllı Kim Deli gibi yapımlarda rol alan Mehmet Baran Erdoğan, günümüzde ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın adlı dizide Emre karakterini canlandıracaktır. 

23-02-2018
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar