Çocuklar Duymasın git gide kan kaybediyor!

Çocuklar Duymasın git gide kan kaybediyor!
Yıllardır evimize misafir olan dizi Çocuklar Duymasın yavaş yavaş sona geliyor. Yeniden ekranlara gelen dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor. Çocuklar Duymasın final mi yapacak? Çocuklar Duymasın ile ilgili hazin son..

ATV'nin 16 Ocak 2002 tarihinden itibaren evimize konuk olan efsane dizi 2017 yaz sezonunda da yeni formatı ile bizlerle birlikte oldu. Fakat dizi yeni sezonun başlaması ile reytinglerde düşmeye başladı. Hatta dizinin yavaş yavaş finale doğru yürüdüğünü bile söyledi. Dizinin gidişatını kötü gören Milliyet Blog yazarı Anıl Koldaş bununla ilgili bir yazı yayınladı. Çok iyi gelişmelerin yaşanmadığı Çocuklar Duymasın dizisi final mi yapacak? İzleyiciler dizinin yeni bölümlerini internetten canlı olarak da izleyebiliyorlar. Bunun için yapmaları gereken tek şey KANAL D CANLI İZLE adresini ziyaret etmek..

Milliyet Blog yazarı Anıl Koldaş, köşesinde yer verdiği yazı da Çocuklar Duymasın adlı efsane diziye değindi. İşte o yazı;

'Çocuklar Duymasın için final çanları çalıyor!

Kanal D'nin bilmem kaçıncı versiyonu ile izleyicisiyle buluşturduğu Çocuklar Duymasın'ı reyting alevleri sarmaya başladı. Vatan Şaşmaz'ın ani ve acı ölümü ile sarsılırken, ilk bölümlerinde bulunan garip durumlarla izleyiciden tepki alan Çocuklar Duymasın'ın reyting konusunda yaşadığı sıkıntılar su yüzüne çıkmaya başladı. 

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile kaldırılan TEOG sınavına giren 2 çocuklu bir aile haline gelen Gönül ve Tuna'nın senaryo gereği bu kaldırma haberini alması ve aldıktan sonra yaşadıkları anlamsız sevinç sosyal medyanın diline düşmüştü. Hemen her bölümü ile sosyal medyaya malzeme vermeye başlayan Çocuklar Duymasın'ın reyting performansı bu sosyal medya popülerliği kadar iyi değil.

Dün gece dizinin 12. bölümü ekranlara geldi. Bu bölüm TOTAL grubunda 3.33 reyting ile 11.1 AB grubunda 3.45 reyting alarak 10, ABC grubunda ise 3.54 reyting ilr 8 olabildi.

Devamı için Milliyet Blog sayfasına göz atabilirsiniz.'

17-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar