Çocuklar Duymasın dizisinde gereksiz ölüm şakası

Çocuklar Duymasın dizisinde gereksiz ölüm şakası
Çocuklar Duymasın dizisinin bir haftadır yayınlanan fragmanında dizinin ana karakteri Gönül'ün öldüğü gösteriliyordu. Dün yayınlanan yeni bölümde her şeyin reyting uğruna yapıldığı öğrenilince izleyenler tepki gösterdi.

İlk bölümüyle 2002 yılında yayınlanan, Türk televizyon tarihine adını başarıyla yazdıran, atv, fox tv gibi kanallarda geçtiğimiz yıllarda tekrar yeni bölümleriyle yayına alınan, ancak izlenmediği için kısa sürede yayından kaldırılan Çocuklar Duymasın dizisi 2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Dizinin son bölümünde oldukça gereksiz ölüm şakası izleyenlerin tepkisine yol açtı. Dizinin bir haftadır yayınlanan fragmanında, dizinin ana karakteri Gönül'ün öldüğü gösteriliyordu.

Herkes Gönül'ün öldüğünü sanarken, yayınlanan yeni bölümde fragmanda gösterilenlerin tamamen Haluk'a yapılan bir şakadan ibaret olduğu öğrenildi.

Hal böyle olunca izleyenler diziye tepki göstermekte gecikmedi. Çoğunluk reyting uğruna böyle şakanın yapılmasının doğru olmadığını ve izleyiciyle dalga geçildiğini savunurken, sosyal medyada tepkiler bitmek bilmiyor.

09-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar