CNN Türk Frekans Bilgileri!

CNN Türk Frekans Bilgileri!
Ülkemizin başarılı haber kanallarından CNN Türk nasıl seyredilir? CNN Türk'ü seyredebilmek için yapmanız gerekenler nelerdir? Detaylar haberimizde!

Ülkemizin sayılı haber kanallarından olan ve CNN İnternationel’in Türkiye versiyonu CNN Türk seyircilerin en çok rağbet ettiği haber kanallarından biri olurken aynı zamanda gündem yaratan haberlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Tabi kanal ara sıra hatalar yapsa da bu durum yoğun haber akışı ve heyecanı içinde masum karşılanabiliyor. Haber kanalı olmak ve ülkemizde haber kanalı işletmek her ne kadar zor olsa da CNN Türk bunca yıldır yaptığı haberlerle ve seyircinin takdiriyle bu başarıyı yakalamış görünüyor. Şifresiz yayın yapan CNN Türk’ü ise seyretmek oldukça kolay. Bunun için yapılması gerekenler oldukça basit. İşte ayrıntılar!

CNN Türk Seyretmek İçin Yapılması Gerekenler!

CNN Türk HD uydu, kablolu yayın, digitürk, teledünya, Turkcell Tv, Tivibu gibi sistemler üzerinden izlenebiliyor. Türksat uydusundan yayın yapan CNN Türk HD kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken frekans bilgileri ise şöyle.

Kanal Adı:           CNN Türk HD

Uydu:                   Türksat

Frekans:              12245

Sembol:               27500

Polarizasyon:     H – Yatay

Fec:                       5/6

Kurulum Nasıl Yapılır?

CNN Türk HD kanalını seyredebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. Uydu alıcınızın kurulum menüsünden frekans ekle menüsünü açın. Uydu adı kısmına Türksat 4A seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra frekans, polarizasyon, sembol kısmına yukarıda yer alan bilgiler girilir ve işlem tamamlanır.

SD Yayınlar ile HD Yayın Arasında Fark Var mı?

Eğer tv kanalı HD yayın yapıyorsa ve televizyonunuz HD yayına uygunsa kalite farkı mutlaka hissedilecektir. CNN Türk ise Türksat üzerinden HD yayın yapmakta ve televizyonunuz ve uydu alıcınız HD yayın almaya uygunsa CNN Türk’ün yayın kalite farkını mutlaka fark edeceksiniz.

Ayrıca eğer uydu alıcınız üzerinden CNN Türk’ü ayarlayamıyorsanız kanalı seyredebilmek için çok daha kolay bir yol var. Hem bilgisayar hem cep telefonu üzerinden CNN Türk’ü internetin olduğu her yerden rahatlıkla seyredebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bilgisayar ya da cep telefonunuzdan canlıtv.com adresine girmeniz ve arama bölümünden CNN Türk’ü aratmanız ve çıkan sonucu tıklamanız yeterli. Canlıtv.com üzerinden kesintisiz bir şekilde CNN Türk’ü rahatlıkla seyredebilirsiniz.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar