Cemal Hünal Arda ile Omuz Omuza Programında

Cemal Hünal Arda ile Omuz Omuza Programında
Kanal D ekranlarında Pazar günleri ekrana gelen yemek programı Arda İle Omuz Omuza2nın bu haftaki konuğu oyuncu Cemal Hünal oluyor.

Kanallarda yayınlanan nadir programlardan olan Arda ile Omuz Omuza programı her hafta Pazar günleri saat 12.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Program eğlenceli bir formatla stüdyoya konuk olarak gelen ünlü bir ismin usta şef Arda Türkmen ile birlikte aynı yemeği aynı zaman içinde ve senkronize bir şekilde Arda Türkmen’in direktifleri doğrultusunda yapmalarından oluşuyor. Stüdyoya gelen konuklar tabi ki şef Arda Türkmen’i an be an takip etseler de ne yazık ki zaman zaman hatalar yapılıyor ve arzulanan yemek bambaşka bir formatta ortaya çıkıyor. Bu durum seyirciye oldukça eğlenceli anlar yaşatsa da program konuğu için bu telaş, gerginlik, yapamama ve hezimet olarak dönüyor. Oldukça keyifli bir program olan ve seyircinin de severek takip ettiği programın bu haftaki konuğu ise ünlü oyuncu Cemal Hünal.

Arda Türkmen’in Konuğu Cemal Hünal

Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 20.00’da ekrana gelen Arda ile Omuz Omuza programının bu haftaki konuğu usta oyuncu Cemal Hünal oluyor. Ünlü oyuncu Cemal Hünal ile usta Şef Arda Türkmen keyifli bir sohbet, eğlenceli bir mücadele sonunda kestane püresinde bonfile yapacaklar. Ya da en azından bu durum Cemal Hünal için geçerli olacak çünkü şef Arda Türkmen yemeği yaparken Cemal Hünal ona yetişmeye ve eksiksiz bir yemek ortaya çıkarmaya çalışacak. Sürenin sonunda ise ikili servise hazırladıkları yemekleri değiştirerek tadacaklar. Arda İle Omuz Omuza bu hafta 91. Bölümde program konuğu olan Cemal Hünal ile birlikte saat 12.00’da ekrana gelecek.

Cemal Hünal Kimdir?

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde rol alan ve bundan önce de Survivor 2021’in ünlüler takımında yer alan oyuncu Cemal Hünal 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimleri alan oyuncu daha sonra sinema filmi ve dizilerde rol almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Cemal Hünal’in rol aldığı yapımlardan bazıları şunladır.

·         Issız Adam

·         Ulak

·         Asi

·         Adanalı

·         Tatar Ramazan

·         Diriliş Ertuğrul

·         Paramparça

09-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar