Çaylak ölecek mi? Söz yeni bölüm canli izle!

Çaylak ölecek mi? Söz yeni bölüm canli izle!
Star TV'nin fenomen dizisi bu hafta kritik bir noktada son buldu. İzleyicilerin hepsi 'Çaylak ölecek mi?' diye merak etmeye başladı. 19 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlanacak olan bölümü canli tv'den kesintisiz izleyin..

Yavuz ve Timi zorlu bir göreve daha imza attı. Her görevi başarı ile tamamlayan Tim bu sefer ne yapacak? Köşeye sıkışan Tim nasıl kurtulacak? Hain kurşunlara denk gelen Çaylak, ölecek mi? İşte yepyeni bölümü ile Söz yarın akşam 20.00'de Star Tv ekranlarında olacak. İnternetten canli izlemek için Star TV canli izle adresini ziyaret edin. 

ÇAYLAK ÖLECEK Mİ?

Star TV'nin ilgi ile takip edilen dizisi Söz'ün yayınlanan yeni bölüm fragmanında çatışmada vurulan Çaylak (Feyzullah)'ın öleceği ima edildi. Acaba Çaylak gerçekten ölecek mi? Çaylak'ı, 22 yaşındaki İstihkam Uzmanı'na Aytaç Şaşmaz hayat veriyor. Söz dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı hayranlarını gözyaşlarına boğdu. aylak yani Uzman Çavuş Feyzullah ile Mücahit'in karşılıklı konuşması, Çaylak'ın "Ben başaramayacağım" sözleri ile Su ve annesini evine gelen şehit haberi görüntüleri akıllara 'Çaylak, şehit mi oldu?' sorusunu getirdi.

Söz'ün yeni bölümden ilk sahnesinde Erdem Yarbay dahi operasyon giysilerini giyen Tim görülüyor. Fakat bu grubun içerisinde Çaylak ve Keşanlı yok. Diğer sahnede ise Keşanlı ile Çaylak'ın mağara gibi bir yerde olduğu, Tim'in de onları kurtarmaya gittiği düşünülüyor. Tam o esnada Çaylak, Keşanlı'ya "Abi ben başaramayacağım galiba." diyor ve Su ile annesinin ölüm haberi karşısında çok üzüleceğini düşünen Çaylak'ı Keşanlı teselli etmek istiyor. Bakalım reyting rekortmeni dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Söz dizisini internetten canli olarak da takip edebilirsiniz. Canlı Star Tv izle seçeneği ile kesintisiz bir canlı yayına ulaşın.

SÖZ 34. BÖLÜM FRAGMANI

15-02-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler