Canım Annem final kararı aldı

Canım Annem final kararı aldı
Ekranların günlük dizilerinden olan ve Tv 8 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Canım Annem dizisi sürpriz bir şekilde final kararı aldı.

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte televizyon ekranlarında yeni diziler boy göstermeye başladı. Pek çok yaz dizinin ekrana gelmeye başladığı ekranlarda seyirciler alternatifi bol bir sezon geçiriyor. Birbirinden iddialı ve ilginç hikayeleri ekrana getiren kanallar aynı zamanda yeni sezona da heyecanlı bir şekilde hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelmeye başlayan günlük dizilerin de heyecanlı günler yaşadığı bu günlerde Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin severek izlediği günlük dizilerden Canım Annem sürpriz bir şekilde final kararı aldı. Stellar Yapım ve Saran Studios tarafından ortaklaşa hazırlanan ve ilk bölümü 14 Şubat 2022 yılında yayınlanan sevilen günlük dizinin final yapması sektörde de şaşkınlıkla karşılandı. Reytingleri oldukça iyi olan ve en az bir sezon daha devam etmesi beklenen dizinin 350. Bölümle birlikte ekranlara ve seyircisine veda edeceği öğrenildi.

350. bölümde final yapıyor

Tv 8 ekranlarında 2022 yılında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin heyecanla ve severek izlediği günlük dizilerden biri olan Canım Annem final kararı aldı. Kanalın hafta içi akışında yer alan ve bir aşk ve dram konusunu işleyen dizinin 350. Bölümde ekranlkara veda edeceği öğrenildi. Stellar Yapım ve Saran Studios tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un yaptığı dizinin senaryosunu Ahmet Köseoğlu, Gökhan Korkusuz, Sedef Kaya, Deniz Aydenk, Hazan Toma kaleme alıyordu. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin en z bir sezon daha devam etesi ve sezon finali yapması beklenirken final kararı alması seyirciyi oldukça şaşırttı.

Canım Annem oyuncuları kimler?

Stellar Yapım tarafından hazırlanan ve 2022 yılında Tv 8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan günlük dizi Canım Annem 350. Bölümle birlikte ekranlara veda edecek. Dizinin ilk başladığı günden bugüne kadar kadrosunda birbirinden yetenekli isimler yer aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Dilara Büyükbayraktar, Belma Mamati, Nihan Tüfekçioğlu, Funda Eskioğlu, Metin Yıldırım, Serdar Yıldırım, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş ve Emin Önal gibi isimler rol alıyordu. Dizi 350. Bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda edecek.

05-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler