Çağatay Ulusoy'un sahnelerine senaristten müdahale

Çağatay Ulusoy'un sahnelerine senaristten müdahale
Her hafta Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde Çağatay Ulusoy'un sahnelerine düzenleme getirildi. Dizi setinde oyuncu arkadaşı Duygu Sarışın ile aşk yaşayan Ulusoy'a senaristten müdahale geldi.

Sevilerek takip edilen İçerde dizisi setine düzenleme getirildi. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un set arkadaşı Duygu Sarışın ile yaşadığı aşktan dolayı rollerdeki Bensu Soral ile olan samimi sahnelerine azaltılma kararı alındı.

Akşam'ın haberine göre, İçerde dizisinde oyuncu arkadaşı Duygu Sarışın ile aşk hayatı olan Çağatay Ulusoy'un sahnelerine düzenleme getirildi.

Dizide Komiser Sema rolünü üstlenen Duygu Sarışın ile ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sahnelerde pek fazla yakın görmüyoruz. Ancak dizi senaryosunda Bensu Soral'la samimi sahneler yer alan dizide senaristler harekete geçti. Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun duruma müdahele etmesi üzere yakışıklı oyuncu ile Soral'ın samimi sahneleri kısıtlandı.

İçerde dizisini izlemek için tıklayınız.

İçerde'de bomba ayrılık!

Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen dizi İçerde'den üzücü haber geldi. Show Tv'nin fenomen dizisi İçerde'de Alyanak karakterine can veren Yıldıray Şahinler diziden ayrılacağını açıkladı. Ses tonu ile akıllara kazınan Alyanak, 9 bölüm sonra diziye veda edebileceğini söyledi. Usta oyuncu Yıldıray Şahinler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 'Projeye başlamadan önce 39 bölüm diye anlaşmıştıl. Proje uzar mı bilmem' dedi. Bu açıklaması ile hayranlarının aklında soru işareti bıraktı.

ALYANAK VEDA EDECEK Mİ?

Önümüzdeki hafta yepyeni bölümü ile yayınlanacak olan dizinin 31. bölümü çekilmiş olacak. Yıldıray Şahinler ise 39 bölüm anlaşma yaptıklarını dile getirerek 'Çok iyi giden bir iş. Uzayıp, uzamayacağını bilmiyorum. Senaryoda sıkışıklık yaşanmıyor. Çok yaratıcı bir iş' dedi. Bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacak? Melek ölecek mi? Alyanak diziden ayrılacak mı?

İçerde dizisi oyuncuları

Çağatay Ulusoy

Aras Bulut İynemli

Çetin Tekindor

Mustafa Uğurlu

Nihal Koldaş

Rıza Kocaoğlu

Bensu Soral

Damla Colbay

Yıldıray Şahinler

Gözde Kansu

21-04-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar