Burak Sergen Çukur'a geri mi dönüyor?

Burak Sergen Çukur'a geri mi dönüyor?
Çukur dizisinin Beyefendisi geri mi dönüyor? Ölümüyle bir çok soruyu yanıtsız bırakan Baykal karakteri hakkında yeni iddia ortaya atıldı. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, usta oyuncu Burak Sergenle arasında geçen diyaloğu okurlarıyla paylaştı.

Son zamanların en çok izlenen dizileri arasına adını başarıyla yazdıran Show TV'nin Çukur dizisinde geçtiğimiz haftalarda Baykal karakterine hayat veren Burak Sergen senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı.

Dizinin 'Beyefendi'si Baykal önemli karakterlerden biriydi. Baykal öldü ama nasıl? Karakter zaten sırlarla doluydu ölümü de sözde öyle oldu. İnternet ortamında bir çok haberde Baykal karakterinin geri dönebileceği yazıldı çizildi.

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, Burak Sergen ile arasında geçen diyaloğu okurlarıyla paylaştı;

"Çukur (Show TV) dizisinde 'beyefendi' karakterini oynayan Burak Sergen'le lafladık. Karakterin ölümünü biraz havada bulduğumu söyledim. Burak Sergen, o müstehzi gülüşü dudağının kenarına yapıştırarak, 'Belki de bir sondan bahsetmemeliyiz' dedi. Vallahi şimdi ben bu açıklamadan hareketle ne fanteziler çıkartırım, bilemiyorum. Ama belli ki yeni sezona gümbür gümbür giriş vizesi alan Çukur her bölümde yaptığı gibi gelecek bölümlerde de seyirciyi ters köşeye yatırmaya devam edecek. Dur bakalım hayırlısı."

Daha önce bir makale de Baykal'ın diziye dönebileceğinden bizde bahsetmiştik. Peki siz dizinin ilerleyen bölümlerinde Baykal karakterinin diziye dahil olacağını düşünüyor musunuz? Lütfen fikirlerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

16-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar