Bir zamanlar Çukurova oyuncusu ve kızı depremde hayatını kaybetti

Bir zamanlar Çukurova oyuncusu ve kızı depremde hayatını kaybetti
Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ünlü oyuncusu Emel Atıcı ve kızı da hayatını kaybetti.

Kahraman Maraş merkezli yaşanılan iki büyük depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken ne yazık ki acı haberler gelmeye ve depremde hayatını kaybedenlerin sayısını her geçen an daha da artmaya devam ediyor. Binlerce insanın hayatını kaybettiği depremde toplumun her kesiminden ve her farklı meslek grubundan insan hayatını kaybetti. Dizi ve film sektörünün de kayıplar yaşadığı felakette ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde rol alan ve dizide Şermin karakterine hayat veren başarılı oyuncu Emel Atıcı ve kızı da ne yazık ki hayatını kaybetti. Ünlü ve başarılı oyuncunun hayatını kaybettiğini dizinin yapım şirketi Tims & B Yapım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Dizi Sektörünün Acı Kaybı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Şermin karakterine hayat veren ve dizinin etkili oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncu Emel Atıcı Türkiye’yi derinden sarsan depremde hayatını kaybetti. Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan oyuncunun ve kızının kaybını duyuran yapım şirketi Tims & B Yapım “ülkemizde yaşanan deprem felaketinde Bir Zamanlar Çukurova dizimizin değerli oyuncusu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Emel Atıcı ve sevgili kızına, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği haberleri kısa sürede sektörde büyük üzüntüye sebep oldu ve magazin ve internet haber sitelerinde haberleri yayınlanmaya başlandı.

Oyuncu Arkadaşlarından Mesajlar Geldi

Kahraman Maraş merkezli iki büyük depremde yaşanan binlerce kayıptan biri olan ünlü oyuncu Emel Atıcı’nın ve kızının hayatını kaybetmesi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularını da derinden üzdü. Dizide Emel Atıcı ile birlikte rol alan oyunculardan Yeliz Doğramacılar “o kadar üzgünüm ki… Seni kurtarmaya gücüm yetmedi. Mekanın cennet olsun. Üşümeyi sevmezdin. Umarım betonların altında üşümedin” ifadelerini kullandı. Oyunculardan Sibel Taşçıoğlu ise “Arkadaşımız Emel Atıcı… Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullanırken dizinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek ise “çok üzgünüm çok… Herkes için, her şey için… Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı. Ayrıca dizi oyuncularından Selin Yenice ve Furkan Palalı da oyuncu için taziyelerini paylaştı.

11-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar