Bir Final Kararı da Show Tv’den

Bir Final Kararı da Show Tv’den
Yeni yılın gelmesiyle birlikte televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerden erken final haberleri gelmeye başladı. Show Tv Ne Gemiler Yaktım için final kararı aldı.

Dizi dünyasında adeta yaprak dökümü yaşanmaya başlandı. Bu sezon başlayan ve seyirciyle buluşan yeni diziler adeta istim üstünde bir yayıncılık yapıyorlar. Diziler reyting canavarının pençesinden kurtulmak için adeta akla karayı seçerken ne yazık ki bu acımasız yarışta geride kalanlar da oluyor. Kanaların artan maliyetler karşısında oldukça acımasız olduğu ve reytingi düşük yapımlara fazla şans tanımadığı bu günlerde Kanal D, Atv ve Tv 8’in ardından bir erken final kararı da Show Tv’den geldi. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan iddialı dizi Ne Gemiler Yaktım için beklenen karar çıktı. İlk olarak pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ancak reyting düşüklüğü sebebiyle Pazar akşamına alınan dizi için kanal yönetimi final kararı aldı. 

8. Bölümde Final Yapacak

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve bu sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Ne Gemiler Yaktım için yolun sonu göründü. Yayın hayatına büyük bir heyecan ve büyük umutlarla başlayan Ne Gemiler Yaktım ilk olarak pazartesi akşamları ekrana gelmeye başladı. Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşan dizinin başrolünde Deniz Baysal Yurtçu ve Devrim Özkan rol alırken dizinin kadrosunda birbirinden ünlü pek çok isim yer alıyordu. Dizi ilk başlarda seyircinin ilgisini çekse de ne yazık ki ilerleyen haftalarda bu durum devam etmedi ve dizinin reytinglerinde belirgin bir düşüş yaşandı. Bu durum dizinin yayın gününün değişmesine sebep olurken aynı durum dizinin yeni gününde de devam etti. Ay Yapım imzalı dizi için yayıncı kanal Show Tv sonunda beklenen kararı aldı ve 6 bölüm yayınlanan dizinin 8. Bölümle birlikte ekranlara veda edeceğini duyurdu. 

Ne Gemiler Yaktım

Bu sezon başlayan ve Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ne Gemiler Yaktım dram türünde ele alınıyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alırken yönetmen koltuğunda Altan Dönmez yer alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide

  • Deniz Baysal Yurtçu
  • Devrim Özkan
  • Erkan Kolçak Köstendil
  • Berk Hakman
  • Mert Denizmen
  • Onuryay Evrentan
  • Nazmi Kırık
  • Süreyya Kilimci
  • Macit Koper ve 
  • Züleyha Yıldız yer alıyor. 
16-01-2024
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar