Bir final haberi daha geldi!

Bir final haberi daha geldi'
Ard arda gelen final haberlerine bir yenisi daha eklendi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Seven Ne Yapmaz da final yapan diziler arasına katıldı. Peki Seven Ne Yapmaz neden final yapıyor? İşte detaylar..

Son zamanlarda bir çok dizi reyting mağduru oldu. Bunların arasına ATV'nin sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz da dahil oldu. Kış sezonunun başlaması ile birlikte yaz dizileri arada kaynıyor. Çoğu kış sezonu dizilerinin kurbanı olup reytingler çöküş yaşıyor. Seven Ne Yapmaz dizisi de çok sevilmesine rağmen final kararı alma yoluna girdi. Seven Ne Yapmaz neden final yapıyor? Seven Ne Yapmaz bu akşam neden yok? Seven Ne Yapmaz neden yayınlanmıyor? Seven Ne Yapmaz canlı izlemek için ATV CANLI İZLE adresini tıklayın..

Yeni diziler televizyon ekranlarını doldurunca eski diziler düşüşe geçti. Reytinglerde büyük düşüş yaşayan ATV'nin komedi tarzındaki dizisi Seven Ne Yapmaz da tutunamayanların içine girdi. Ve dizinin yapım şirketi final kararı aldı. Yeni dizilere yenik düşen Seven Ne Yapmaz dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak? Seven Ne Yapmaz kaçıncı bölümde ekranlara veda edecek? Seven Ne Yapmaz final fragmanı yayınlandı mı?

Seven Ne Yapmaz neden final yapıyor?

Yaz sezonu dizilerinden olan Seven Ne Yapmaz dizisi farklı ve komik tarzı ile büyük rağbet görmüştü. Hatta kış sezonunda devam etmeye karar vermişti. Fakat geçtiğimiz hafta verdiği sezon arasından sonra ekranlara geri dönen Diriliş Ertuğtul reytingleri alt üst etti. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yayınlanan ilk bölümü ile televizyon ekranlarında izlenme rekorları kırdı. Bu durum ATV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Seven Ne Yapmaz dizisine adeta bir tokat gibi çarptı. 

Seven Ne Yapmaz, Çarşamba günü yayınlanan bölümde TOTAL sıralamada 18.sırada yer aldı. Reytinglerde yaşadığı bu düşüş dizinin final kararı almasına neden oldu.

10-11-2017
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar