Bir dizi daha final yapıyor.

Bir dizi daha final yapıyor.
Kanal D'nin sevilen dizisi Ver Elini Aşk'ın da final tarihi belli oldu. Romantik komedi dizisi olan Ver Elini Aşk 11. bölümüyle final yaparak ekranlara veda edecek. Final yapan diziler kervanına katılan dizi için, işte final tarihi.

Kanal D ekranlarında önceleri perşembe akşamları yayınlanan Ver Elini Aşk daha sonra yayın günü değişerek salı gününe alınmıştı. Ancak kısa bir süre önce dizi için final kararı alındı. İşte Ver Elini Aşk’ın final tarihi!

Yapımcılığını Salacak Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Bora Onur, Deniz Yılmaz ve Hakan Eren’in yaptığı dizinin başrollerinde ise Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür rol alıyor İlk bölümlerinde istenen reyting seviyesini tutturmasına rağmen güçlü rakiplerin ekranlarda yerini alması ve yayın gününün değişmesiyle kötü sonuçlar almaya başlamıştı. Bu yüzden Ver Elini Aşk 11. bölümüyle erken final yaparak ekrana veda etme kararı aldı.

10. bölümde neler oldu?

Ver Elini Aşk’ın son bölümünde; Ayperi ve Kaan’ın arasına, kara Hayri giriyor!

Emin Ağa ile buluşan Ayperi, Kaan’a verdiği sözü tutmamanın büyük üzüntüsünü yaşar. Kaan’ın kendisini affetmesi için elinden geleni yapmaya çalışır. Kaan ise, sadece Ayperi’ye kızgın olduğu için ona ufak bir ders vermek ister ve ondan uzak durur. Ancak gönlüne de söz dinletemez ve  Ayperi’ye düşüncelerini açar. Ayperi ise, Kaan’a olan hislerine güvenemediği için beklenen adımı bir türlü atamaz. Babasının ortaya çıkması ise kararını vermesine iyice engel olur.

 

30-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar