Bahtiyar Ölmez'de reyting kurbanı

Bahtiyar Ölmez'de reyting kurbanı
Kanal D'nin uyduğu akıma ATV'de eşlik ediyor. 17 bölümdür ATV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Serkan Kuru, Orhan Aydın'ın yer aldığı Bahtiyar Ölmez dizisi final yapıyor.

Dizilerin final haberleri ardı ardına gelmeye devame ediyor. Kanal D'nin dizi kıyımı sonrası bir hamlede ATV'den geldi. Başrollerinde Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Serkan Kuru, Orhan Aydın gibi oyuncuların bulunduğu 'Bahtiyar Ölmez' dizisi final yapacak.

Bir mahya babasına benzerliğiyle hayatı değişen Bahtiyar'ın hayatını konu alan dizi Cumartesi günleri yayınlanıyordu. En son 17'nci bölümüyle ekranlara gelen dizinin bu hafta cumartesi günü 18. bölümünün yayınlanacağı önümüzdeki hafta da final yapacağı iddia edildi.

Survivor, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Adı Zehra gibi iddialı dizi ve programların yayınlandığı günde yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi 10 Mart Cumartesi günü yayınlanan bölümüye TOTAL ve AB reyting sonuçlarında dokuzuncu sırada yer almıştı.

Bahtiyar Ölmez dizisinde otomobil benzin dökülerek yakılmıştı

Sinema filmlerinde görmeye alışık olduğumuz ancak dizilerde komik efektlerle patlatılan veya alev alev yanan araçlar izleyicilerin gözünde dizinin kalitesini bir hayli düşürmeye yetiyor. Bahtiyar Ölmez dizisinde efekt akımına dur denilmişti. Piyasa değeri 25-30 bin tl olan araç sahne gereği gerçekten benzin dökülerek yakılmıştı.

16-03-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler