Atatürk 1881-1919 filminin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’den yeni proje geliyor!

Atatürk 1881-1919 filminin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli’den yeni proje geliyor!
Show TV’de yayınlanan reyting rekorları kıran ve izleyicilerden tam not alan ‘İçerde’ ve ‘Çukur’ dizilerinde başrol oyuncusu olan Aras Bulut İynemli’den yeni dizi projesi!

 

 

Atatürk 1881-1919 filmi ile gündemde olan ve iki yıldır ekranlarda göremediğimiz sevile oyuncu Aras Bulut İynemli’den izleyicilere dönüş projesi!

ÇUKUR’UN YAMAÇ’I YENİ PROJE İLE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Uzun yıllardır birçok dizilerde gördüğümüz ve izleyicilerden tam not alan genç oyuncu Aras Bulut İynemli’den bir proje daha geliyor. Yaklaşık iki yıldır ekranlarda gözükmeyen İynemli, bugünlerde gündemde olan ‘ Atatürk 1818-1919 ’ filmi ile sinema sektöründe izleyicilerin karşısına geçmeye hazır! Show TV’de yayınlanan ‘ İçerde ’ ve ‘ Çukur ’ dizilerinde kendisinden söz ettiren genç ve başarılı oyuncu ‘ Deha ’ dizisi ile kariyerine yeni bir çalışma daha eklemek için kolları sıvadı.

İYNEMLİ’NİN YENİ DİZİSİNİ EKRANLARDA NE ZAMAN GÖRECEĞİZ?

‘ Darmaduman ’ ve ‘ Üç Kuruş ’ dizisinin senaryo yazarı olan genç senarist Damla Serim, İynemli’nin başrolünü paylaşacağı ‘ Deha ’nın senaryosunu devraldı. Dizinin yönetimi için özel bir isimle görüşüldüğü belirtildi. ‘ Hakan Muhafız ’, ‘ Aşk 101 ’, ‘ Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ’ ve ‘ Karantina ' dizisini çeken yönetmen Umut Aral, yapımcısı olan Ay Yapım ile görüşüyor. Show TV ’de yayınlanan başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ’nın paylaştığı ‘ Aile ’ dizisinin yeni yılda planlanan finalinin ardından İynemli’nin dizisi ‘Deha’yı ekranlarda göreceğiz. Şimdiden merak uyandıran dizi Show TV ’de yayınlanacak.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

Genç ve başarılı oyuncu 1990 İstanbul doğumlu. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ekran kariyerine Patos reklamı ve İtalyan futbolcuyu canlandırması ile başladı. Ardından 2010-2013 yılları arasında yayınlanan ‘ Öyle Bir Geçer Zaman Ki ’ dizisinde ‘ Mete Akarsu ’ rolü ile izleyicilerin karşısına geçti. Bu dizide isminden söz ettiren ve başarılı canlandırmasıyla İynemli kendisini sevdirdi. Kaliteli işlere imza atan genç oyuncu 2016-2017 yılları arasında ‘ İçerde ’, 2017-2021 yılları arasında ‘ Çukur ’ dizisi ile Türk dizi oyunculuğu kariyerini bir üst seviyeye taşıyarak izleyicilerin hafızalarında yer etti.

2011 yılından beri ödül alan reklam, internet dizileri, televizyon dizileri, sinema sektöründe yer edinmiş olan genç oyuncu bugünlerde Disney+ için yapılan ‘ Atatürk 1881-1919 ’ filmi ile sinema tarihine damga vuracak bir rol ile sinemaseverlerin karşısına geçmek üzere.


 

11-11-2023
Yazar Hakkında
Tuğba Coşgun

Tuğba Coşgun

Haziran 1996 doğumluyum. Gebze/ Kocaeli'de yaşıyorum. 2017'de Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden mezun oldum. 5 y .. devamı.. mail
Yorumlar