Arak Dizisinin kadın başrolü belli oldu

Arak Dizisinin kadın başrolü belli oldu
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve İlker Kaleli’nin başrolünde yer alacağı Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Show Tv ekranları yeni ve heyecanlı bir dizi için hazırlanıyor. Uzun süredir gelen tekliflere mesafeli yaklaşan ünlü ve başarılı oyuncu İlker Kaleli’nin yeniden televizyon seyircisiyle buluşacağı ve Most Yapım tarafından hazırlıkları süren Arak dizisi için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan ve ekim ayı sonunda seyirciyle buluşması beklenen Arak dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Son olarak dizinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu İlker Aksum’un ardından İlker Kaleli’nin partnerinin kim olacağı sorusu ağırlık kazanmış ve dizide kadın başrolün kim olacağı merak edilmeye başlanmıştı. Zeynep karakterine hayat verecek oyuncu için belirlenen isimlerle görüşmelerini tamamlayan Most Yapım sonunda İlker Kaleli ile partner olacak ve dizinin ana kadın karakterini canlandıracak oyuncuya karar verdi.

Öykü Karayel ekranlara dönüyor

Most Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Arak dizisi için çalışmalar devam ediyor. Çok yakında sete çıkması beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve seyircisinden oldukça uzun bir süredir ayrı kalan güzel ve başarılı oyuncu Öykü Karayel ile prensipte el sıkışan Most Yapım Arak dizisi için bu oyuncuyla anlaşmaya vardı. Dizide Zeynep karakterine hayat verecek olan ve İlker Kaleli’nin canlandıracağı Kara karakteri ile dizinin iki ana karakterinden biri olacak olan Öykü Karayel’in diziyle anlaşması sevenlerini de oldukça mutlu etti. Uzun süredir televizyon ekranlarına proje yapmayan Öykü Karayel’in yeniden ekranlara dönecek olması sektörde de sevinçle karşılandı.

Arak Dizisi

Most Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Arak dizisi çarpıcı bir hikayeyi ekrana getirecek. Talan ailesinin hırsızlıkla iç içe geçen hikayesini ve bu ailenin fertlerini anlatacak olan Arak dizisinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar yer alıyor. Senaryosunu Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın kaleme aldığı Arak dizisinin oyuncu kadrosunda, İlker Kaleli, Bennu Yıldırımlar, Tülin Özen, Furkan Kalabalık, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Beril Kolcu, Ozan Kasal ve İlker Aksum yer alıyor.

02-10-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar