Arak Dizisi Güçlü Geliyor

Arak Dizisi Güçlü Geliyor
Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimleri bu ayın sonunda başlayacak yeni dizilerden Arak dizisinin kadrosu netleşiyor.

Bu sezonun en çok merak edilen yapımlarından olan Arak dizisi ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Most Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Arak dizisinin başrolünde ünlü oyuncu İlker Kaleli yer alıyor. Ender Mıhlar tarafından yönetilecek olan dizi konusu ile dikkatleri çekiyor. Ekim ayı sonunda sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna birbirinden ünlü isimler katılıyor. Yapım şirketi titiz bir cast çalışması yaparken dizinin prodüksiyon ekibi de İstanbul’da çekilecek dizi için özel ve değişik mekanlar araştırıyor. En son Öğretmen dizisi ile ekranlarda olan İlker Kaleli’nin yeniden ekranlara döneceği Arak dizisi Show Tv’nin bu sezon yayınlayacağı diziler arasında en iddialı yapımlardan biri olarak görülüyor. Hırsızlığı hikayenin temel noktası olarak belirleyen dizide Talan ailesinin hırsızlıkla örülü hayatı zaman zaman dram zaman zaman da komedi ve eğlence unsurlarıyla bezeli olarak ekrana gelecek.

Arak Kadrosunda Kimler Var?

Most Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve bu sezon Show Tv’nin merakla beklenen dizileri arasında yer alan Arak için çalışmalar aralıksýz devam ediyor. Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin başrolünde İlker Kaleli yer alıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin castına son olarak başka bir ünlü ve başarılı oyuncu olan İlker Aksum dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          İlker Kaleli - Kara

-          Bennu Yıldırımlar – Sultan

-          Tülin Özen – Yosun

-          Furkan Kalabalık – Sedat

-          Bedir Bedir – Necip

-          Demircan Kaçel – Poyraz

-          Cem Zeynel Kılıç – Yağmur

-          Beril Kolcu – Aslı

-          Ozan Kasal – Ozan

-          Yıldıray Şahinler – Halim ve

-          İlker Aksum – Baykal yer alıyor. Dizinin kadın başrolü için ise belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Arak Konusu Ne?

Most Yapım tarafından hazırlıkları devam eden ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak Arak dizisinin çekimleri bu ayın sonunda başlayacak. İstanbul’da çekilecek dizide Talan Ailesinin ilginç, çarpıcı ve iç içe geçmiş hikayeleri ele alınacak. Hırsızlığı meslek olarak seçen Talan ailesinin yaptıkları, planları, aşkları ve çatışmaları eğlenceli fakat dram dolu bir hikaye sarmalının içinde hırsızlıkla iç içe geçmiş olarak seyirciye aktarılacak. Hırsızlıkla hayatlarını süren ailenin zaman zaman gerilen ilişkileri de dizinin temel noktasını oluşturacak.

01-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar