Aile'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı

Aile'nin yeni sezon tanıtımı yayınlandı
Ay Yapım imzalı geçtiğimiz sezon başlayan yapımlardan Aile 2. Sezonu için gün saymaya başladı. Dizinin merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz sezonun ortalarında yayın hayatına başlayan Aile dizisi 2. Sezon yayın tarihi belli oldu. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Dram ve gerilim türündeki dizinin başrolünde Aslan karakteri ile Çağatay Ulusoy yer alırken kadın başrol olarak ise Devin karakteriyle Seranay Sarıkaya dizide rol alıyor. Soykanlar ailesinin içinde yaşanılan büyük sırları ve Aslan Soykan’ın hikayesinin anlatıldığı Aile dizisi geçtiğimiz sezon yayınlandığı Salı akşamlarında oldukça başarılı bir performans göstererek reytinglerde üst noktalarda yer almayı başarmıştı. Dizinin yayıncı kanalı Show Tv bu başarı üzerine dizinin en az bir sezon daha yayını içini onay vermiş ve yapım şirketi de bu doğrultuda hazırlıklarına başlamıştı. Seyircinin sevdiği projelerden olan Aile dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlarken dizinin merakla beklenen 2. Sezon ilk fragmanı yayınlanmaya başlandı.

İlk fragman geldi

Show Tv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden Aile’den merakla beklenen ilk fragman geldi. Aslan Soykan ve Devin’in aşk hikayesinin yanında gerilim ve dram hikayesini de anlatan Aile yayınlanan fragmanda yine aynı şekilde seyirciyi etkilemeyi sürdüreceğini gösterdi. Soykan ailesinin içinde yaşananları, büyük sırları ve Aslan’ın bu aileden eşi Devin’i uzak tutmaya çalışmasını anlatan dizinin ikinci sezonunda yayınlanan fragmanda olayların daha da sertleşeceği ve Devin’in Aslan ile Aslan’ın ailesi arasında ve Aslan ile Aşkı arasında kalacağının ipuçları veriliyor. Yeni sezonda yine Salı akşamları ekrana gelecek dizi kanalın en önemli ve iddialı yapımlarından biri olarak dikkatleri çekiyor.

Aile oyuncu kadrosu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Aile dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak başarılı oyuncu Ayda Aksel’in kadrosuna katıldığı dizinin oyuncu kadrosunda, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Levent Ülgen, İpek Tenolcay, Emel Göksu, Esma Yeşim Gül, Mert Denizmen, Ali Savaşçı, Umutcan Ütebay, Yüsra geyik, Ozan Gözel, İpek Çiçek, Defne Piriççi, Musa Uzunlar ve Rüçhan Çalışkur yer alıyor. Dizi Salı akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

23-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar