Aile dizisinin kadrosuna sürpriz oyuncu

Aile dizisinin kadrosuna sürpriz oyuncu
Show Tv ekranlarının Salı akşamları yayınlanan ve ikinci sezonunda olan başarılı dizisi Aile dizisinin kadrosuna Aysun Metiner konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve güçlü kadrosu ve büyük prodüksiyonuyla dikkatleri çeken Aile dizisi ekran yolculuğuna Salı akşamları Show Tv ekranlarında devam ediyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonun da en çok reyting alan yapımlarından olan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler başrolü paylaşıyor. Bir aile içinde yaşanan gerilimli olayları ekrana taşıyan dram türündeki dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve Salı akşamları seyirciyi ekran başına toplayan dizinin oyuncu kadrosuna son olarak güçlü bir isim daha katıldı. Dizinin hikâyesine konuk karakter olarak dahil olan başarılı oyuncu Aysun Metiner’in yeni bölümde seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Aysun Metiner Aile Dizisinde

Salı akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta’nın birlikte yaptığı senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dram türündeki Aile dizisinin kadrosuna başarılı ve ünlü oyuncu Aysun Metiner Zümrüt Yoldanlı karakteri olarak dahil oldu. Dizinin hikayesine konuk karakter olarak dahil olan oyuncunun dizide sosyetenin ünlü karakterlerinden birine hayat vereceği ve dizideki varlığının karakterin sevilmesi durumunda uzun süre devam edeceği öğrenildi. Son 10 bölümü için sete çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümünden itibaren hikayeye dahil olacak Zümrüt Yoldanlı karakteri bir partide Devin (Serenay Sarıkaya) ve Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ile karşılaşacak. Aile dizisi Salı akşamları Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor ve Ay Yapım tarafından hazırlanıyor.

Aysun Metiner Kimdir?

Türk dizi ve filmlerinin sevilen ve isimlerinden olan ünlü isim Aysun Metiner 5 Eylül 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Aysun Metiner İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu bugüne kadar, Gecenin Ucunda, Son Nefesime Kadar, Evlilik Hakkında Her Şey, Gençliğim Eyvah, Hercai, Bir Litre Gözyaşı, Galip Derviş, Arka Sokaklar, Adak, Asmalı Konak, Benimle Evlenir misin, Nasıl Evde Kaldım, Kurtlar Sofrası, Sıdıka, Yeni Hayat, Bedel, Bana Şans Dile, Çatısız Kadınlar ve Ruhsar yer almaktadır.

13-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar