Aile Dizisinin 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Aile Dizisinin 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu
Show Tv ekranlarının geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon da devam eden başarılı dizisi Aile’nin yeni bölüm yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz sezon ortalarında yayın hayatına başlayan ve ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Salı akşamları ekrana gelen Aile dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımları arasına adını yazdıran dizi Show Tv ekranlarında Salı akşamları seyirciyle buluştu. Özellikle oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi Ay Yapım tarafından hazırlanırken dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız yer aldı. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizide sorunlu bir aile içerisinde yaşananlar ve bu aileye sonradan gelen psikolog bir kadının hikayesi konu ediliyor. Uzun yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ’un ilk kez televizyon ekranında yer aldığı proje geçtiğimiz sezon aldığı reytinglerle dikkatleri çekti. Dizinin yeni sezon için hazırlıkları ve çekimleri devam ederken yeni sezon yayın tarihi olarak ise 3 Ekim Salı günü belirlendi.

Aile’nin Yeni Bölümü 3 Ekim’de Show Tv’de

Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Hakan Bonomo’nun hikaye ve senaryosunu kaleme aldığı Aile dizisi yeni sezon için gün saymaya başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor. İzmir ve İstanbul’da çekilen dizinin yeni sezonunu heyecanla bekleyen dizinin seyircileri yeni sezonda hikayede nasıl değişiklikler yaşanacağını da merak ediyor. Özellikle Nejat İşler’in canlandırdığı karaktere bir partner eklenmesi ile hikayenin daha da derinleşmesi bekleniyor. Öbür taraftan Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan karakteri ile Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Devin karakterinin yeni sezonda yine çatışmalı bir aşk içinde olması beklenirken Devin’in Soykan ailesinin içinde yaşananlara daha fazla müdahil olması bekleniyor.

Aile Dizisi Oyuncuları

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Aile dizisi Dram ve psiko gerilim türünde ele alınıyor. Sorunlarla dolu bir ailenin hikayesinin anlatıldığı dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Aile dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında

-          Kıvanç Tatlıtuğ

-          Serenay Sarıkaya

-          Nejat İşler

-          Canan Ergüder

-          Nur Sürer

-          Levent Ülgen

-          İpek Tenolcay ve

-          Emek Göksu Yer alıyor. Dizinin 2. Sezon ilk bölüm yayın tarihi olarak 3 Ekim Salı akşamı belirlenmiş durumda.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar