Adını Sen Koy dizisinin yeni kanalı belli oldu.

Adını Sen Koy dizisinin yeni kanalı belli oldu.
TRT 1 ekranlarında 181 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yapan Adını Sen Koy'un yeni kanalı belli oldu. Uzun süredir yapımcının TRT ile anlaşma sağlayamadığı haberleri çıkmış, ancak yeni kanal ile ilgili bir açıklama gelmemişti.

TRT 1 ekranlarında 181 bölüm yayınlanan ve sezon finali yapan günlük dizi Adını Sen Koy’dan müjdeli haber geldi. Dizinin yeni sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. Sonunda beklenen haber geldi.
Uzun süredir dizinin yönetmeninin değiştiği, TRT ile yeni sezon için anlaşma yapılamadığı haberleri geliyordu. Bu durum karşısında yeni kanal arayışına giren yapımcı sonunda aradığı kanalı buldu. Erkan Meriç ve Hazal Subaşının başrollerini paylaştığı dizinin yeni kanalı Star tv oldu. Medyatava’da yayınlanan habere göre sevilen dizi yeni sezonda Star tv’de izleyicisiyle buluşacak. Tekrar bölümleriyle bile oldukça beğeni toplayan dizinin Star tv de de aynı başarıyı yakalaması bekleniyor.
Adını Sen Koy konusu:
Ömer zengin ancak mutlu olmayan bir ailenin ferdidir. Maddi imkanları sınırsız olsa da yaşadıkları onu aile yaşantısından oldukça uzak hale getirmiştir. Annesi onları başka bir erkek için terk ettikten sonra Ömer bir daha asla aile bağlarına saygı duymamıştır. Bütün bunlardan dolayı Ömer kadın erkek ilişkilerine önem vermeyen ve işine aşık bir insan olmuştur. Öyle ki iş hayatında başarıları sayılamayacak kadar çok başarılı bir iş adamıdır.Ömer’in önemsediği belki de tek insan kardeşi Ayşe’dir. Ayşe, Ömer istemese de sevdiği erkekle yani Nihat ile evlenmiş bir de kız çocukları olmuştur. Ömer sevmese de Nihat’a iş verir ve Nihat’ın yaptıklarını da kardeşi üzülmesin huzuru bozulmasın diye sürekli ondan gizler.
 Ömer’in kardeşi Ayşe’nin kronik hastalığı iyice ilerleyince doktorlar Ayşe’nin altı ay ömrünün kaldığını söylerler. Ömer bu 6 aylık zamanda kız kardeşinin mutluluğu için ne isterse yapmaya karar verir. Ayşe ağabeyinin de evlenmesini ve kendisine bir yuva kurmasını çok istemektedir. Ömer de kardeşinin bu isteğini yerine getirmek için 6 aylık bir formalite evliliği yapmaya karar verir. Bunun için babası çok zor durumda olan ve kısa zamanda paraya ihtiyacı olan Zehra ile anlaşmalı bir evlilik yapar. Ancak bu kısa evlilik esnasında birbirlerini tanıyıp çeşitli yönlerinden hoşlanmaya başlarlar.

 

 

11-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar