360 Tv Frekans Bilgileri!

360 Tv Frekans Bilgileri!
Magazin eğlence kanalı olarak seyircinin beğeniyle takip ettiği kanallardan olan 360 Tv'nin frekans bilgileri nedir? 360 Tv nasıl seyredilir? İşte detaylar!

Sky Tv olarak kurulan ve haber ağırlıklı yayın yapan ancak daha sonra Türkmedya bünyesine satışı yapılan ve haber kanalı yerine eğlence ve magazin kanalına dönüşen adı da 360 Tv olan kanal halen eğlence ve magazin programlarıyla seyirci tarafından beğeniyle seyredilen yenilikçi bir kanal olarak göze çarpmaktadır. Her ne kadar ulusal bazda yayın yapmasa da oldukça geniş bir seyirci kitlesine sahip kanal aynı zamanda zaman zaman eski dizileri de yayınlamaktadır. Kanal aynı zamanda oldukça başarılı magazin ve kuşak programlarıyla seyirci karşısına çıkmakta ve seyircilerin beğenisini toplamaktadır. Kanal uzun süredir Türkmedya bünyesinde yayın yayın yapmaktadır. Kanalı seyretmek isteyen takipçilerimiz için 360 Tv’nin frekans bilgilerini aşağıda paylaşıyoruz.

360 Tv’yi Televizyonunuza Nasıl Tanımlayabilirsiniz?

Uydu üzerinden yayın yapan 360 Tv’yi televizyonunuza tanımlamak ve seyredebilmek için yapmanız gereken bazı temel bilgiler ve yöntem aşağıda verilmiştir. Bu bilgilerle kolayca 360 Tv’yi kanalınıza ayarlayabilirsiniz.

360 Tv kanalını seyredebilmek için yapılması gerekenler aynı zamanda bütün diğer kanalları seyredebilmek için yapılması gerekenlerle aynı. Bunun için öncelikle çanak anteninizin Türksat uydusuna ayarlı olması gerekmekte. Bundan sonraki adımlar ise şu şekilde; Kanalı seyredebilmek için uydu alıcınızın menü kısmında Türksat uydusunu bulmanız gerekmekte. Ardından menünün bir alt bölümünde bulunan Frekans kısmına 12310 Dikey, polarizasyon bölümüne Dikey (V), Sembol oranına 15000 Fec kısmına 3/4 yazmanız gerekmekte. Ardından kanal otomatik olarak ayarlanacaktır. Bunun dışında 360 Tv’yi daha kolay bir şekilde seyredebilmek için cep telefonunuz üzerinden ya da bilgisayarınızdan canlıtv.com adresine girerek arama bölümünde 360 Tv yazmanız ve çıkan sonucu tıklamanız kanalı seyredebilmek için yeterli olacaktır.

360 Tv Frekans Bilgileri Nedir?

Türksat uydusundan 360 Tv’yi seyredebilmek için gereken frekans bilgileri aşağıdadır.

Uydu                    : Türksat 4A

Alış Frekansı      : 12310 MHz

Polarizasyon      : Dikey (V)

Sembol Oranı    : 15000

Fec                        : ¾

Ayrıca Tv platformları üzerinden 360 Tv’yi seyredebilmek için; Dsamar 43. Kanal, Digitürk 29. Kanal, Tibibu 30. Kanal, Teledünya – Kablo Tv 53. Kanal, Türkcell Tv + 28. Kanal ve Vodafone Tv 39. Kanallardan seyredebilirsiziniz.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar