22 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları

22 Kasım Çarşamba Reyting Sonuçları
22 Kasım Çarşamba gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Dün TV ekranında yayınlanan dizi ve programlar reyting listelerinde nasıl sonuçlar aldı?

Televizyon ekranlarının vazgeçilmez günlerinden biri olan 22 Kasım Çarşamba akşamı, izleyicilerine birbirinden heyecanlı anlar yaşattı. TRT 1'de izleyiciyle buluşan 'Benim Güzel Ailem', Kanal D'de duygusal anlarıyla 'Dilek Taşı', Atv'de tarihi atmosferiyle 'Kuruluş Osman', ve Fox'ta kahkaha dolu 'Şahane Hayatım' dizileri, yeni bölümleriyle seyircileri ekran başına kilitledi. Merakla beklenen 22 Kasım Çarşamba reyting sonuçları açıklandı ve sıralama nasıl oluştu? Detaylar ve sürprizlerle dolu bu akşamın öne çıkanları için okumaya devam edin!

22 KASIM REYTİNG SONUÇLARI

Total reyting kategorisinde zirvenin sahibi, büyüleyici tarihi atmosferiyle 'Kuruluş Osman' oldu. İkinci sıradaki sürükleyici komedi 'Şahane Hayatım' izleyicilerden büyük ilgi gördü. Esra Erol'un duygusal anlarla dolu programı üçüncü sıraya yerleşirken, mutfakta nefes kesen yarışlara sahne olan 'MasterChef Türkiye' dördüncü sıraya konuk oldu. Geceyi beşinci sırada tamamlayan ise Selçuk Tepeli'nin sunumuyla Fox Ana Haber oldu.

AB kategorisinde de büyük bir rekabete sahne oldu. Tarihi dramıyla izleyenleri büyüleyen 'Kuruluş Osman', AB kategorisinin zirvesinde kendine sağlam bir yer buldu. Mutfakta çekişmeli anlara sahne olan 'MasterChef Türkiye' ikinci sırada yer alırken, kahkaha dolu dakikalar sunan 'Şahane Hayatım' üçüncü sırayı kaparak izleyicilerin beğenisini kazandı. Fox Ana Haber ise dördüncü sıraya yerleşirken, gecenin sürprizi ise 'Şahane Hayatım'ın özet bölümüyle beşinci sırayı almasıydı.

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK), reyting listesi detaylarının paylaşılmasına izin vermemektedir. Bu nedenle, 22 Kasım Çarşamba akşamına ait reyting sıralamasının detaylarını sizlerle paylaşamıyoruz.

23-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler