2018 İftar, Sahur programlarını hangi kanalda kimler sunacak?

2018 İftar, Sahur programlarını hangi kanalda kimler sunacak?
Ramazan ayına özel tüm televizyon kanalları özel iftar ve sahur programları hazırlıyorlar. Genellikle ünlü İlahiyatçılarının sunduğu iftar, sahur programları ne zaman, hangi kanalda, kimler tarafından sunulacak?

Ramazan ayına özel Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanalları Kanal D, Show TV, TRT1, Fox TV, Star TV ve ATV gibi kanallar yayın akışlarında birbirinden özel İlahiyatçıların sunduğu iftar ve sahur programlarına yer verecek. 15 Mayıs Salı günü başlayacak Ramazan ayı, 14 Haziran Perşembe günü sona erecek.

KANAL D İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

Kanal D yayın akışı listesinde hala iftar programına yer verilmezken, Sahur programı için Mehmet Fatih Çıtlak ile anlaşıldı.

Çekimlerinin Yenikapı Mevlevihanesi’nde gerçekleşeceği programlar her gece saat 01:45'te canlı yayınla Kanal D'de.

SHOW TV İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

Show TV iftar ve sahur programları için Prof. Dr. Mustafa Karataş ile anlaştı. Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti ve Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti adı altında iki programın sunuluğunu yapacak Karataş, değerli konuklarının katılımıyla canlı yayında soruları yanıtlarken, Kuran’ı Kerim’den ve Hz. Muhammed’in örnek yaşamından kesitler sunacak!

Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti saat 20:00'da
Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Sahur Vakti saat 02:15'te

TRT1  İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

Ramazan ayı boyunca TRT1'de iftar vakitlerinde Bekir Develi'nin sunumuyla Ramazan Sevinci programı saat 19:00'da , Sahur vakitlerinde her gece Ali Bektaş'ın sunumuyla Sahur Bereketi isimli program Ayasofya Meydanı'ndan saat 02:00'da canlı yayınlanacak.

FOX TV İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

Fox TV akşam kuşağı eski düzeninde devam edecek. Ramazan ayı boyunca her gece 01:30'da ünlü sunucu Fatih Savaş'ın sunumuyla “Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri” programı yayınlanacak.

ATV İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

ATV'de her zaman olduğu gibi ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarına Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konuk olacak.

Nihat Hatipoğlu İle İftar 19:45
Nihat Hatipoğlu İle Sahur 01:00

STAR TV İFTAR VE SAHUR PROGRAMLARI

Star TV, Ramazan ayı boyunca sahur programıyla ekranlara konuk olacak. Hafızve  Bestekar Halil Necipoğlu'nun sunumuyla 'Ramazan Bereketi' her gece saat 02:30'da Star TV'de...

 

15-05-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar